Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

TB Dakwerken, Astene

Bent u op zoek naar een dakdekker in de regio Deinze en Gent met meer dan 10 jaren aan ervaring? Voor al uw bouw en verbouwplannen kunt rekenen op het vakmanschap van TB Dakwerken uit Astene. Of het gaat om klein schrijnwerk of een complete renovatie. Wij gaan elke uitdaging aan. Een snelle maar zeker ook perfecte afwerking is gegagrandeerd. Uw noden en wensen worden door ons altijd uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat u altijd een veilig dak boven uw hoofd heeft.


Werkzaamheden TB Dakwerken:

Een mooie en veilig dak draagt bij aan de uitsraling van uw woning. Zorgt u er dan voor dat uw dak regelmatig laat onderhouden. Mocht er schade zijn dan is het van belang dat reparatie zo spoedig mogelijk wordt uitgevoerd. Dat voorkomt dat een een kleine reparatie veel duurder kan uit pakken. Wij staan altijd voor u paraat om dit werk zo snel en professioneel mogelijk uit te voeren. Weet u niet zeker wat er aan de hand is. Wij komen graag bij u langs voor een inspectie. Deze werkzaamheden voeren wij uit.

  • Dakrenovatie
  • Plaatsen EPDM
  • Dakgoot herstelling
  • Roofingwerken
  • Plaatsing Velux-dakramen
  • Kleine schrijnwerken
  • Overige dakwerken

Neem gerust contact met ons op als uw nog vragen heeft of graag een vrijblijvende offerte wenst.

Zoekwoorden: Zinkwerken, Koperwerken, Platte daken, Hellende daken, Professioneel dakwerken, Kleine schrijnwerken, Complete dakrenovaties uitvoeren, Dakdekker, Dakreparaties, Repareren van daken
Rubrieken: Dakbedekkingen, Dakwerken, Dak- en Torenwerken, Dak- en timmerwerken, Dakbedekkingswerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.