D.Z.I. (Dakwerken), Adinkerke (De Panne)

DakbedekkingenD.Z.I. (Dakwerken) is er voor al uw dakbedekkingen, dakwerken en zinkwerken in Adinkerke (De Panne). Dit jonge en dynamische dakwerkersbedrijf werd in 2005 opgericht en is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio. Wij zijn actief in een straal van circa 20 km buiten De Panne. Voor Belgische opdrachtgevers werken we ook in Frankrijk.

D.Z.I. heeft zes werknemers in dienst, voor zowel kleine als grote dakwerken, in twee of drie ploegen. Wij nemen zowel projecten van platte als hellende daken aan, evenals zinkwerken en isolatiewerken.

Werken D.Z.I. (Dakwerken)

U kunt bij D.Z.I. (Dakwerken) terecht voor diverse werken op het gebied van dakwerken, zinkwerken en dakisolatie. Klik voor meer informatie op de onderstaande links.

Hellende daken

Platte daken

Zinkwerken

Isolatie

Bezoek onze website voor meer informatie, of contacteer ons vandaag nog!

Dak Isolatie

D.Z.I. (Dakwerken)

Koekuitstraat 15
8660 Adinkerke (De Panne)


Mob: 0479296896
Fax: 058420953

Website:
Email: info@dzi.be


Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Hellende daken, Sarking - daken (isolatie), Tweelaags roofing, Platte daken, POCB eenlaags, Isolatie, Zinkwerken
Categorieën: Dakbedekkingen, Dakwerken, Dak Isolatie, Dakbedekkingswerken, Dakreparaties

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.