Dakwerken Valkeneers, Hasselt

Wanneer u uw dak wilt vernieuwen of renoveren bent u op zoek naar kwaliteit. Familiebedrijf Valkeneers Dirk heeft meer dan 75 jaar ervaring en staat garant voor kwaliteit. Wij houden altijd rekening met uw wensen, uw budget en de trends en vereisten van dit moment. Ook achteraf vinden we een goede service belangrijk.

Onze werkzaamheden:

  • Hellende daken: Uw hellende dak op een professionele manier bekleed met pannen, leien, zink en koper. Wij adviseren u graag over de verschillende eigenschappen.
  • Platte daken: Uw platte dak bedekken we met roofing of Resitrix, beide zijn zeer elastisch, hebben een lange levensduur en zijn bestand tegen verschillende temperaturen. Daarbij is Resitrix ook milieuvriendelijk.
  • Zinkwerken: Een dak is pas af met goed zinkwerk. Wij kunnen goten, afvoerbuizen, bakgoten en kleigoten installeren. Wist u dat zink ook gebruikt kan worden als dak- en gevelbedekking?
  • Timmerwerken: Het fundament van uw dak zijn de timmerwerken. Wij kunnen alle timmerwerken voor u uitvoeren, zelfs de ambachtelijke. Hierbij houden we altijd rekening met de functionaliteit.
  • Isolatiewerken: Wij isoleren uw dak door middel van minerale wolsoorten of PUR- en PIR-platen.
  • Gevelbekleding: Wij bekleden uw gevel met zink, koper, hout, leien, pannen of sidings.
Dakwerken Valkeneers, HasseltDakwerken Valkeneers, Hasselt

 

Dakwerken Valkeneers

Zavelvennestraat 221
HasseltWebsite:

Maandag
op afspraak
Dinsdag
op afspraak
Woensdag
op afspraak
Donderdag
op afspraak
Vrijdag
op afspraak
Zaterdag
op afspraak
Zondag
op afspraak

Zoekwoorden: Hellende daken, Platte daken, Dakisolatie, Timmerwerken, Zinkwerken, Gevelbekleding, Isolatiewerken, Resitrix, Roofing
Categorieën: Dakbedekkingen, Dakwerken, Dak Isolatie, Dakreparaties, Dakgoten

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.