Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Croonen Danielle, Rijmenam (Bonheiden)

Ben je even de weg kwijt, loop je vast of wil je iets veranderen in je leven? Heb je daar wat ondersteuning bij nodig? Danielle Croonen wil je graag hierbij helpen. Ze is psychotherapeute en hooggevoelig waardoor ze heel bewust in het leven staat en heel goed in staat is om anderen te helpen, ook bezit ze de kwaliteit om het beste in jou weer naar boven te halen. Daarnaast is ze ook ruimdenkend en luistert ze zonder oordeel.

Verschillende therapievormen

In de praktijk van Danielle Croonen wordt er gebruik gemaakt van gestalttherapie en het gedachtegoed van contextuele therapie (we verliezen je omgeving niet uit het oog). Bij deze therapievormen wordt er gekeken naar het nu en naar eventuele blokkades uit het verleden. Danielle wil je de kracht en het vertrouwen geven dat je dingen kan veranderen. Daarnaast is ze gespecialiseerd in hooggevoeligheid. Individuele therapie is mogelijk voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar. Daarnaast is ook koppeltherapie of relatietherapie een mogelijkheid.

Contact

Neem gerust contact op wanneer u last heeft van faalangst, moeilijke emoties zoals angst, verdriet, boosheid, een depressie, burn-out of bore-out. Danielle Croonen kan u ook helpen wanneer u moeite heeft met communiceren, assertiviteit, conflicten of afscheid nemen. Ook met ziekte en/of lichamelijke beperkingen kan u bij haar terecht. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Croonen Danielle, Rijmenam (Bonheiden)

Croonen Daniëlle, Rijmenam (Bonheiden)

Croonen Daniëlle

Hogenopstal 32
Rijmenam (Bonheiden)

Website: www.daniellecroonen.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Therapeut, Psychotherapeut, Relatietherapeut, Hooggevoeligheid, Sociale vaardigheden, Emotionele problemen, Conflicten, Stress, Ziekte, Depressie
Rubrieken: Psychotherapeuten, Therapeuten

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.