Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

MZ Dakwerken in Ninove: alles voor uw dak

Voor alle mogelijke werkzaamheden aan uw platte of hellende dak kunt u contact opnemen met MZ Dakwerken uit Ninove. Wilt u bijvoorbeeld nieuwe zink en koperwerken laten plaatsen, of zoek u een specialist in EPDM dakbedekking? MZ Dakwerken is uw zakenpartner! Zowel platte daken herstellen, als platte daken vervangen: u bent bij MZ Dakwerken aan het juiste adres. Ook voor roofing of het plaatsen van veluxdakramen vertrouwt u op de dakexpert. Is uw dak toe aan een schoonmaakbeurt? Laat het ontmossen van daken geschieden door MZ Dakwerken. Ook voor het proper laten isoleren van daken of isolatiewerken van de buitengevel staan de dakwerkers uit Ninove voor u klaar!

Ontmossen van daken

Met ontmossen verlengt u de levensduur van uw dak en voorkomt u lekkages. Wanneer er mos op uw dakconstructie groeit, kan dit aanleiding geven tot lekkages of kunnen dakpannen los komen te zitten. Ook leien worden hierdoor erg poreus. Wanneer het buiten vriest zal het vocht in het mos uitzetten en riskeert u hierdoor scheuren of barsten te krijgen. Door uw dak te ontmossen voorkomt u dat er vorstschade ontstaat of dat het regenwater vrij in de dakconstructie kan sijpelen met alle gevolgen van dien. Een bijkomend pluspunt is dat het ontmossen er ook voor zorgt dat uw dak er als nieuw zal uitzien. De groene of gele aanslag op uw leien of dakpannen is verdwenen en alles ziet er weer proper en opgekuist uit.

Zink- en koperwerken

Laat alle zink- en koperwerken in Ninove aan uw dakconstructie uitvoeren door MZ Dakwerken en kies voor uitgekiend vakmanschap met kwaliteitsvolle materialen. De volledige zink- of koperconstructie wordt met oog voor detail uitgewerkt en alle noodzakelijke verbindingen en verstevigingen worden gemaakt. Ook de schoorsteen wordt perfect in het geheel geïntegreerd. Eens de werkzaamheden achter de rug zijn, bent u zeker van jarenlang zorgeloos gebruiksplezier. Zink gaat namelijk tot wel 50 á 60 jaar mee! Koper gaat ook lang mee, maar is vooral populair door het stijlvolle accent dat het aan uw woning toevoegt. 

Voor al uw dakwerken

MZ Dakwerken staat werkelijk waar voor allerlei klussen aan uw hellende en platte daken voor u klaar. Neem gerust contact op voor onder ander:

  • Roofing
  • EPDM dakbedekking
  • Zink en koperwerken
  • Isoleren van daken
  • Ontmossen van daken
  • Platte daken herstellen
  • Dak timmerwerken
  • Platte daken vervangen
  • Plaatsen van Velux dakramen
  • Isolatiewerken van de buitengevel

Wilt u meer informatie, of gelijk een afspraak inplannen? Kom dan gemakkelijk in contact met MZ Dakwerken. Ook kunt u in contact komen door een bericht achter te laten via het contactformulier.

80990729_s(8).jpg - MZ Dakwerken, Ninove

Logo MZ Dakwerken uit Ninove

MZ Dakwerken

Burchtdam 35
Ninove

MZ Dakwerken in Google

Website: www.mz-dakwerken.be

Zoekwoorden: Roofing, EPDM dakbedekking, Zink en koperwerken, Isoleren van daken, Ontmossen van daken, Platte daken herstellen, Platte daken vervangen, Plaatsen van veluxdakramen, Isolatiewerken van de buitengevel
Rubrieken: Dakwerken, Gevelbekleding, Dakenreparaties, Dak- en timmerwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.