Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

EFY Dakwerken in Maasmechelen: voor al uw dakwerken en gevelbekleding in nieuwbouw-, en renovatieprojecten

Dak renovaties uitvoeren in de regio van Maasmechelen? EFY Dakwerken staat tot uw dienst voor het repareren van daken, maken van gevels of dak inspecties. Heeft u mankementen aan uw dak of gevel? Laat het snel en accuraat repareren door de ervaren hoogwerkers van EFY Dakwerken. Zowel voor hellende daken als platte daken kunt u op de expertise van de firma rekenen. Ook als uw gevelbekleding geheel gerenoveerd moet worden staat het bedrijf met een uitgebreid advies voor u klaar. Wilt u een dakterras op uw platte dak realiseren? Voor dakterras wensen of het maken van platte daken in zijn geheel neemt u steeds weer contact op met EFY Dakwerken uit Maasmechelen.

Gevelbekleding op maat

U wenst de gevel van uw woning of kantoor te laten bekleden? De gevelbekleding-experts van EFY Dakwerken weten wel raad! Gespecialiseerd in het plaatsen van gevelbekleding met o.a. Trespa zorgt ons team steeds voor een uitstekende afwerking van uw project. Naast uitgebreid advies, geven wij verschillende mogelijkheden voor u om uit te kiezen wat betreft stijl en isolatiemogelijkheden. EFY Dakwerken staat voor een totaalpakket aan service: zowel een persoonlijke benadering als een kwalitatieve afwerking.

Oneindige mogelijkheden van platte daken

Voor de plaatsing van onze platte daken werken wij zowel met roofing als het bekende Firestone EPDM. Ook voor de aansluitende zinkwerken en afwateringssystemen aan platte daken kan u bij ons terecht. Boven maken wij uw dak vertrekkensklaar indien u zonnepanelen wenst te laten installeren. Onze hoogwerkers verzorgen hiernaast uw dakisolatie en werken de dakranden steeds netjes af met dakrandentape voor een waterdicht resultaat. Wenst u een dakterras op uw platte dak? Ook voor het toegankelijk maken van bovenverdieping naar dak kunt u op onze experts rekenen.

Renovaties aan hellende daken

Naast diverse renovatiewerken aan uw dak staan wij ook paraat voor het maken van geheel nieuwe daken. Dit voor zowel renovatieprojecten als nieuwbouwwoningen. Bent u niet zeker van de toestand van uw dak? Dan kunnen wij een dak inspectie voor u uitvoeren. Of het nu gaat om losse dakpannen of een gebroken waterpijp, wij hebben de juiste materialen en kennis in huis om u steeds weer van dienst te zijn. Neem vrijblijvend contact op voor dak wensen in de regio van Maasmechelen. EFY Dakwerken staat voor u klaar!

Meer informatie of gelijk een afspraak inplannen? Neem contact op!

cXmBCyl8DkR7ORPz627SjHISaRWFc2c37uszA1ek.jpeg - EFY Dakwerken, Maasmechelen

Logo EFY Dakwerken uit Maasmechelen

EFY Dakwerken

Olympialaan 10
Maasmechelen

EFY Dakwerken in Google

Website: www.efydakwerken.com

Zoekwoorden: Repareren van daken, Gevelbekleding, Maken gevels, Dak renovaties uitvoeren, Dak inspecties, Maken van platte daken, Hellende daken
Rubrieken: Dakbedekkingen, Dakwerken, Dakenreparaties, Dak- en zinkwerken, Dakdekker

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.