Adventure Ballooning, Antwerpen

Bent u op zoek naar een bedrijf voor een origineel en toffe ballonvaart? Dan bent u bij ons van Adventure Ballooning uit Antwerpen aan het juiste adres! Of het nu om een team-building of om een particuliere ballonvaart gaat? Bij ons vindt u dat heerlijk unieke dagje uit waar u naar op zoek bent. Ervaar de spanning en geniet van het prachtige uitzicht. U kunt na de ballonvaart heerlijk genieten van een heerlijke aperitief en/of champagne doop!

Werkzaamheden Adventure Ballooning

  • Unieke ervaring: Schenk uw zoon of dochterlief een exclusief communie-geschenk! Of beleef een uniek vrijgezellenfeest.† Maak van uw verjaardag een dag om nooit te vergeten of verras uw geliefde met een origineel aanzoek? |Bij ons van Adventure Ballooning kan het allemaal. Geniet en wordt stil van de adembenemend uitzicht en geniet na afloop van een gezellige champagne-doop!

  • Opstijglocaties: Van oktober tot april kunnen u de hele dag een ballonvaart maken zolang het helder weer is en zelfs tot een half uur na zonsondergang. In de zomermaanden, van mei tot september, kunt u perfect genieten van een prachtige ochtendvlucht vanaf 6.00u tot 9.00u 's morgens. 's Avonds vliegen we tussen 17.00u en 22.00u . Uiteraard spreken we met u vooraf het exacte tijdstip af.

  • Team-building: Bij ons kunt u een Team-building beleven om nooit te vergeten. Samen pakken wij de ballon in- en uit en zult u genieten van het adembenemende uitzicht aan boord van onze warme luchtballon! Geniet erna van een gezellige champagne-doop! We bieden in eerste instantie vluchten aan vanuit onze thuisbasis in Kontich. Vanaf een groep van 6 personen komen we graag bij u thuis en dit geldt in heel BelgiŽ.
Wenst u nog aanvullend informatie en/of zijn er nog vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Adventure Ballooning

Adventure Ballooning

Groenstraat 2
Lint

Volg ons op: Facebook Instagram
Zoekwoorden: Bedrijfsincentives, Particuliere ballonvaarten, Ballonvaartbedrijf, Adventure ballooning, Prive ballonvaart
Categorieën: Evenementen & Recreatie, Evenementenorganisaties

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.