Dakwerken Dave Bal, Merksem

Op zoek naar een dakwerker met een specialisatie in daken. Lekt u dak of deze toe aan een renovatie? Schakel Dakwerken Dave Bal in. Met meer dan 20 jaar ervaring het aanspreekpunt voor alle dakwerken in Merksem en de rest van Antwerpen. Met passie en oog voor detail zorgen wij ervoor dat uw dakwerk op een professionele manier wordt uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat contact met u altijd persoonlijk en vlot is.

Werkzaamheden Dakwerken Dave Bal:

  • Platte daken:
    Is uw dak toe aan vernieuwing. Wij maken gebruik van de meest moderne materialen. Zo zorgen wij ervoor dat uw dak weer jaren meegaat.

  • Licht Koepels:
    Door het plaatsen van een lichtkoepel creŽert u meer sfeer en een grotere gevoel van ruimtelijkheid. Door het natuurlijke licht krijt u een prettig leefomgeving.

  • Schouw renoveren:
    U kunt bij ons ook terecht voor de renovatie van uw schoorsteen. Bijvoorbeeld voor het opnieuw voegen of verstevigen van uw schoorsteen.

Voor aanvullende informatie, vragen of een vrijblijvende offerte, kunt u gerust contact met ons op nemen.

Dakwerken Dave Bal

Lode Geysenstraat 31
MerksemWebsite:


Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Dakisolatie, Platte daken, Roofingswerken, Ontmossen van daken, Lichtkoepels, Dakontmossingen, Daktimmerwerken
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.