Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Algemene Dakwerken Dendauw uit Menen is de specialist voor alle onderhoud- en herstelwerken van daken

Zoekt u een bedrijf dat is gespecialiseerd in dakwerken? Dan bent u aan het goede adres bij Algemene Dakwerken Dendauw uit Menen, tussen Roeselare en Rijsel. Dakwerken, die met aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie uitgevoerd worden, geven de beste garantie op een lange levensduur van uw dak en het beschermen van uw woning tegen lekkages en waterschade. Zij zijn gevestigd in West-Vlaanderen, maar ook in Oost-Vlaanderen voeren ze dakwerken uit voor diverse opdrachtgevers: particulieren en bedrijven.

Bel voor een noodinterventie na stormschade

Dakwerken voor renovatie en nieuwbouw omvatten: algemene dakwerken voor platte en hellende daken, algemene loodwerken, zink- en koperwerk voor goten en afvoeren, gevelbekleding met leien, veluxramen en koepels installeren en afwerken, dakisolatie voor platte en hellende daken, isoleren van zolders, reinigen en ontmossen van leien daken en aanbrengen van coating. Vraag om meer informatie over de mogelijkheden, of om een vrijblijvende offerte. Ook voor het uitvoeren van noodinterventies na stormschade staan zij voor u klaar.

Het bedrijf maakt een snelle groei door

Na 12 jaar ervaring bij een dakwerkersbedrijf leerde de zaakvoerder Dendauw alle kneepjes van het vak. Toen zijn werkgever ging stoppen was al duidelijk dat hij genoeg kennis had om zelf een bedrijf te starten. Algemene Dakwerken Dendauw werd geboren en maakte een razend snelle groei. Het bedrijf biedt de klant een duidelijk doel: een fraai en goed geïsoleerd dak, dat bestand is tegen vocht, met een lange levensduur en dat gering onderhoud vergt. Zij beschikken ook over alle nodige kennis en ervaring voor het plaatsen, renoveren, bekleden en vervangen van dakgoten.

Dakisolatie bespaart op de stookkosten

Is uw oude platte dak aan vervanging toe? Graag geven zij advies rond de mogelijkheden, bijkomende laag roofing of een gehele nieuwe dakbedekking. Zo heeft u opnieuw tot 45 jaar lang plezier aan uw dak. Het assortiment keramische- en betonpannen is ruim. Het kiezen van de juiste dakdekking is belangrijk. Persoonlijke voorkeur en budget spelen een grote rol. Het plaatsen van dakisolatie is een echte aanrader. U verhoogt uw leefcomfort met aangename temperaturen in huis en bespaart op de stookkosten voor uw woning.

Contacteer Algemene Dakwerken Dendauw in Menen voor een afspraak of een offerte en bekijk de fotogalerij op de website.

 

Zoekwoorden: Maken van daken, Hellende dak, Complete dakreparatie, Dak schilder, Dak coating, Professioneel dakdekkersbedrijf, Beschermen woning tegen lekkages, Leien gevelbekleding, Dakgoot vervangen, Bekleden van oude gevel
Rubrieken: Dakwerken, Gevelbekleding, Dak Isolatie, Dakbedekkingswerken, Gevelwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.