DVVR Construct, Puurs

Voor al uw metaalconstructies

OverkappingenDVVR Construct is uw vakman in metaal. Een metaalconstructie of staalproject op maat gemaakt met de beste materialen? Dan bent u hier als particulier of bedrijf aan het juiste adres!

Wij bouwen metaalconstructies met kwaliteitsmaterialen, met vakmanschap en in eigen atelier. DVVR Construct levert maatwerk waar u jarenlang plezier van heeft.

Metaalonderdelen & Herstellingen

SiersmeedwerkHeeft u kleine metalen onderdelen nodig of wilt u herstellingswerken laten verrichten? Ook dan is DVVR Construct uw perfecte partner. Metaal is ons vak en onze passie!

De metaalbewerkers van DVVR Construct vervaardigen zowel constructies in staal, inox als aluminium: balustrades, trappen, leuningen, hekwerken, tafels, siersmeedwerk, wat u maar wenst!

Metaalafwerking

DVVR Construct werkt uw metaalproducten ook tot in de puntjes af. Wij poedercoaten, galvaniseren en metalliseren. Vanzelfsprekend geven we graag ons professioneel advies, indien u dat wenst.

Diensten

Poorten op maatLees meer over onze diensten:

Neem gerust contact op voor meer informatie of een gratis offerte op maat!

DVVR Construct

Theo Andriesstraat 30
PuursWebsite:


Zoekwoorden: Poorten, Lasconstructies, Balustrades, Inox, Staal, Aluminium, Op maat afwerking
Categorieën: Laswerken, Metaal, Metaalwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.