Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Althum uit Kampenhout voor al uw dak, lood- zinkwerken en hoogtewerkerverhuur

Bent u op zoek naar een bekwame dakwerker in de regio Kampenhout? Althum helpt u graag verder. U kunt terecht voor een breed scala aan diensten. Denk bijvoorbeeld aan het isoleren van daken, herstellingswerken voor hellende als platte daken, zinkwerken, dakreparaties, het plaatsen van lichtkoepels, het plaatsen van sandwich en eco panelen en het plaatsen van schouwdals en opvoegen van schouwen. Althum is ontzettend sterk in hoog herstellingswerk. Vol moed gaan zij de hoogste hoogtes in om hun klanten van dienst te zijn. Ook voor hoogtewerker verhuur kunt u bij Althum terecht. Voor meer informatie over verhuur van hoogtewerkers kunt u gerust contact opnemen.

 Althum, Kampenhout

Brede dienstverlening

Bij Althum kunt u terecht voor herstellingswerken alsook voor volledige daken - zowel hellende als platte daken.

  • Platte daken: master in derbigum
  • Hellende daken: pannen, leien, natuurleien
  • Dakgoten: zink en koper
  • Isoleren van daken
  • Plaatsen van lichtkoepels en veluxen
  • Plaatsen van sandwich en ecopanelen
  • Plaatsen van schouwdals en opvoegen van schouwen
  • Sterk in hoog herstellingswerk
  • Verhuur van hoogtewerker

Hoogtewerker verhuur

Althum gaat graag voor u aan het werk op de hoogste hoogtes, maar daarnaast kunt u ook terecht voor hoogtewerker verhuur. U kunt zelf de hoogte in met een hoogtewerker, wat zeer functioneel is wanneer veel van locatie gewisseld moet worden. Denk bijvoorbeeld aan de infra branche, bij gevelreiniging of gevelinspectie. Ongeacht waar u de hoogtewerker voor nodig heeft: u bent verzekerd van de hoogwaardige kwaliteit en veiligheid van de machine. De hoogtewerker wordt aangeboden tegen een aantrekkelijk huurtarief. Althum biedt dé oplossing voor werkzaamheden op hoogte. Schroom niet om informatie in te winnen, de bevlogen vakmannen staan u graag te woord.

Ervaren en professioneel

Of het nu gaat om dak-, lood-, of zinkwerken: Althum levert steeds kwaliteit. Zij zijn enkel tevreden met een perfecte afwerking. Het isoleren van daken zorgt voor een verbeterd binnenklimaat, bespaart u op energiekosten en zorgt voor een toename van uw woningwaarde. Althum gaat graag voor u aan de slag. Heeft uw dak haar beste tijd gehad? Of regent het van binnen? Ook dan gaat Althum snel en secuur voor u aan het werk. Om uw woning een interieurboost te geven kunt u ook kiezen voor het plaatsen van lichtkoepels.  Door de jarenlange ervaring van de zaakvoerder en uitgebreide vakkennis kunt u rekenen op een strakke afwerking.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

 

 

Logo Althum uit Kampenhout

Althum

Langestraat 99
Kampenhout

Althum in Google

Zoekwoorden: Isoleren van daken, Herstellingswerken voor hellende als platte daken, Zinkwerken, Dakreparaties, Hoogtewerker verhuur, Verhuur van hoogtewerker, Plaatsen van lichtkoepels, Plaatsen van sandwich en eco panelen, Plaatsen van schouwdals en opvoegen van schouwen, Sterk in hoog herstellingswerk
Rubrieken: Dakwerken, Dak Isolatie, Dak- en zinkwerken, Dakdekker, Dak- en timmerwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.