J&K Algemene Dakwerken, Nijlen

De professionele dakwerkers van J&K Algemene dakwerken staan klaar voor uw nieuwbouw- of renovatieproject. Zowel hellende als platte daken vormen geen enkel probleem voor deze experts. Ze werken met duurzame materialen en moderne technieken volgens de strengste normen.

J&K Algemene Dakwerken, Nijlen

Dakwerken

Wij kunnen nieuwe daken leggen, oude daken afbreken en herstellingen uitvoeren aan hellende of platte daken. Bij nieuwbouwprojecten kunnen wij het volledige project op ons nemen, van het leggen van de eerste balk tot de laatste dakpan. Ook voor dakgoten, afvoerbuizen, en lichtkoepels kunt u ons benaderen.

Gevelbekleding

Wij kunnen verschillende gevelbekledingen aanbrengen zoals sidings, tropisch hardhout, leien en trespa. Dit kan bij een verbouwing en bij nieuwbouwhuizen. Gevelbekleding zorgt ervoor dat uw huis er mooi uitziet en dat de gevel onderhoudsvrij wordt. Daarnaast kan het ook zorgen voor extra isolatie.

Zolderinrichting

Wij kunnen van uw zolder een functionele ruimte maken. Denk bijvoorbeeld aan een extra slaapkamer, werk- of hobbykamer. Dit doen we door dakvensters te plaatsen, de ruimte te isoleren en de ruimte luchtdicht af te werken. Daarnaast kunnen gyproc plaatsen tegen de muren en het plafond en de ruimte afwerken. Daarnaast kunnen we ook voor u de vloer leggen en kasten op maat maken. U kunt zowel bij nieuwbouw als bij een renovatie op ons rekenen.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend offerte.

J&K Algemene Dakwerken, Nijlen

J & K Algemene Dakwerken

Laurys Gewatstraat 54
NijlenWebsite:


Zoekwoorden: Hellende daken, Platte daken, Gevelbekleding, Isolatie, Dakherstellingen
Categorieën: Dakbedekkingen, Dakwerken, Isolatiewerken, Gevelwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.