T-Exclusive BVBA voor renovaties en verbouwingen in Nazareth en wijde omgeving

Zoekt u een professioneel bedrijf voor renovatie of verbouwing in Nazareth of wijde omgeving? Dan is T-Exclusive BVBA een betrouwbare partner voor uw project. Het is een jong en dynamisch bedrijf dat alle fasen van afbraak tot realisatie voor u uitvoert. Zij adviseren en leveren volgens de noden en behoeften van zowel particulieren als bedrijven. Ook schilderwerken en vloer- en tegelwerken kunt u aan ze uitbesteden. Van ruwbouwwerken tot gedetailleerde badkamerwerken zijn mogelijk.

U krijgt een totaalpakket van diensten

U kan bij T-Exclusive terecht voor de meest uiteenlopende algemene bouwwerken. U krijgt één aanspreekpunt om uw plannen te realiseren. Alle details worden van A tot Z op voorhand nauwgezet besproken. T-Exclusive is een bouwbedrijf, dat een totaalpakket van diensten biedt, van afbraakwerken, ruwbouwerken tot algemene renovatiewerken of een totaalverbouwing met pleisterwerken, inclusief de vloer- en tegelwerken. Het is een bouwbedrijf met alle technische know-how voor het uitvoeren van uw project geheel naar uw wens.

Bij badkamerrenovatie gaat het om de details

Bij een badkamerrenovatie voorziet T-Exclusive in alle werken: afbraak, elektriciteit, tegels en sanitair worden volgens plan uitgevoerd. Moeten de kranen in uw nieuwbouw worden geïnstalleerd? Of wil u uw bestaande badkamer vernieuwen met een bad, douche en wastafels? Of moeten er leidingen worden bijgelegd aan uw aanbouw voor sanitaire toepassingen? De indeling van de sanitaire ruimte is ook belangrijk, want u wilt in de beperkte ruimte ook nog een kast kunnen plaatsen.

Eerst gesprek en overleg over omvang project

Het bedrijf gaat eerst met uw het gesprek aan om een inzicht te krijgen in de omvang van uw bouwopdracht. Vervolgens kan een planning worden gemaakt. Al uw wensen krijgen een vertaling naar beschikbare ruimte en geschikte materialen. Uiteindelijk gaat het ook om het budget, waarbinnen het project gerealiseerd moet worden. Van afbraak en afvoer van bouwpuin tot het opleveren van het werk inclusief schilderwerken en pleisterwerken is de opdracht die T-Exclusive BVBA voor u tot een goed einde kan brengen.

Contacteer T-Exclusive in Nazareth voor een afspraak of een offerte.

T-Exclusive bvba

Bijlokestraat 32
NazarethWebsite:


Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Algemene renovatiewerken, Totaalverbouwing, Bouwbedrijf, Elektrieker, Afbraakwerken, Schildersbedrijf, Pleisterwerken, Badkamerrenovatie, Laminaatlegger, Zolderrenovatie
Categorieën: Dakwerken, Vloerenleggers, Bouwwerken, Totaalrenovaties, Schilder

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.