Dakwerken Vanhooren, Oostkamp

Bent u op zoek naar een professionele, ervaren dakwerker in de omgeving van Oostkamp? Doe een beroep op Dakwerken Vanhooren! Zij hebben onder andere ervaring in het reinigen en coaten van daken, maar ook in het leggen van groendaken.

Dakwerken Oostkamp

Dakwerken Vanhooren kan allerlei diensten voor u verwezenlijken die met dakwerken van doen hebben. Denk bijvoorbeeld aan:

Daken ontmossen

Laat uw dak, gevel of terras ontmossen door Dakwerken Vanhooren. Door middel van ontmossen verlengt u de levensduur van uw dak, gevel of terras.

Bij ontmossing worden deze ontdaan van groenaanslag, mos en/of algengroei. Dakwerken Vanhooren kan ook een transparante hydrofuge voor u plaatsen of uw regenput reinigen en ontdoen van zijn sliblaag.

Daken coaten

Een nieuwe dakcoating is als een nieuwe, rubber jas voor uw dakpannen. De coating wordt airless aangebracht en beschermt uw dak tegen mos en alle weeromstandigheden. Daarnaast ziet het er ook mooi en verozorgt uit!

Bent u benieuwd wat Dakwerken Vanhooren voor u kan betekenen? Neem gemakkelijk contact op en/of vraag een offerte aan.

Dakwerken Vanhooren

Torhoutsestraat 165
OostkampWebsite:


Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Dakcoating, Dakreiniging, Aanleggen van groendaken, Velux pro installateur, Plaatsen van velux dakramen, Ontmossen van daken, Dakisolatie, Sarking daken, Erken installateur isotec
Categorieën: Dakwerken, Ontmossingswerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.