Van Rompaey BVBA, Booischot

Van Rompaey is een dakspecialist waarbij klantvriendelijkheid en kwaliteit voorop staat. Wij gebruiken altijd de beste materialen, maar wel tegen voordelige prijzen. Laat u adviseren door onze vakmannen!

Dakwerken van A tot Z

Van Rompaey zorgt altijd voor een complete en betrouwbare service. Wij kunnen uw platte of hellende daken leggen, uw oude dak renoveren, uw dak isoleren en we kunnen dakramen, dakkapellen, lichtkoepels en lichtstraten plaatsen. Wanneer er kleine metselwerken nodig zijn is dat geen enkel probleem voor ons!

Dakisolatie

Bij een nieuw dak of een dakrenovatie kan isolatie niet achterwege blijven. Dakisolatie zorgt voor een hoger comfort in huis en een lagere energierekening. Wij informeren u ook graag over de energiepremies. Dakisolatie kan aan de binnen- en buitenkant van het huis. Wij isoleren met glaswol, harde platen, leien, sidings of multiboards.

Wilt u meer informatie ontvangen over dakwerken of isolatie? Neem dan gerust contact op!

Van Rompaey dakwerken, Booischot

Van Rompaey dakwerken

Grote Heidestraat 11
BooischotWebsite:

Maandag
op afspraak
Dinsdag
op afspraak
Woensdag
op afspraak
Donderdag
op afspraak
Vrijdag
op afspraak
Zaterdag
op afspraak
Zondag
op afspraak

Zoekwoorden: Dakkapellen, Velux-dakramen, Lichtkoepels, Gevelisolatie, Gevelbekleding, Hellende daken, Platte daken, Leien daken, Sidings, Multiboards
Categorieën: Dakbedekkingen, Dakwerken, Dakenreparaties, Dak- en zinkwerken, Dak Isolatie

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.