Dakwerken Hendrickx Leroy, Olen

Bent u op zoek naar een professioneel dakdekkersbedrijf, neemt u dan contact op met Algemene Dakwerken Leroy uit Olen. Bij ons bent u verzekerd van een kwaliteitsvol dak. Of u nu een renovatie- of nieuwbouwproject heeft, voor een vakkundig gelegd dak staan wij graag tot uw dienst. U bent bij ons verzekerd van hoogstaande kwaliteit, een uitstekende service en een correcte prijs.

Voor hellende en platte daken

Dakwerken

Lood- zink- en koperwerken Dakwerken Nedrickx LeroyAlgemene Dakwerken Leroy is gespecialiseerd in de volgende dakwerken:

  • Dakherstellingen
  • Daktimmer
  • Hellende en platte daken: voor een plat dak werken wij met roofing, terwijl u voor een hellend dak kunt kiezen uit dakpannen, leien en zink.
  • Lood-, zink-, en koperwerken, van goten tot dakbedekkingen. Kiest u voor een van deze materialen dan profiteert u van materiaal dat jarenlang meegaat.
  • Gevelbekleding: met gevelbekleding in leien, pannen, zink of koper is uw gevel beter beschermd tegen regen en wind, is uw gevel geїsoleerd en wordt opkomend vocht voorkomen.
  • Velux dakramen: met het plaatsen van Velux dakramen, bepaalt u zelf de lichtinval en bepaalt u ook hoe warm of fris het in de desbetreffende ruimte mag zijn.
  • Eikenhouten bijgebouwen: een prachtig bijgebouw, tuinhuisje of poolhouse, met onze specialistische constructies zult u er zeker in kunnen ontspannen.
  • Zolderisolatie
Meer lezen over onze dakwerken? Bezoek onze website of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Platte daken realiseren wij met roofing


Dakwerken Hendrickx Leroy

Schaatsbergen 9
OlenWebsite:


Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Loodwerk, Zinkwerk, Nieuwbouw, Renovatiewerken, Dakdekkersbedrijf, Velux, Renovatieprojecten, Velux dakramen, Hellende daken, Platte daken
Categorieën: Dakwerken, Dak- en Torenwerken, Dak en wandplaten, Dak- en timmerwerken, Dak Isolatie

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.