BRD BVBA, Paal (Beringen)

Moet uw dak gerenoveerd of hersteld worden? BRD is gespecialiseerd in dakwerken. Wij vinden het belangrijk u een zo goed mogelijke service te bieden en maken altijd gebruik van kwaliteitsproducten. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

  • Hellende daken: Wij kunnen dakpannen, leien en golfplaten daken plaatsen.
  • Platte daken: Ook voor werkzaamheden aan platte daken kunt u ons gerust bellen. Wij plaatsen roofing en EPDM en bieden hierop tien jaar garantie. Daarnaast kunnen we ook uw bestaande platte dak onderhouden of herstellen.
  • Dakgoten: Wilt u een koper-, zink-, of PVC-goot? Wij plaatsen dakgoten en kunnen ze volledig betimmeren en bekleden met bijvoorbeeld hout, vezelcement of Volkern.
  • Isolatie: Tijdens het vernieuwen van het dak kunnen wij uw dak ook isoleren volgens de norm-eisen.
  • Gevelwerken: Wij kunnen gevels bekleden met sidings, zink, metalen geprofileerde platen, leien en gevelelementen van Eternit.
  • Afvoerbuizen van PVC, koper en zink kunnen wij ook plaatsen. U heeft hierbij de keuze tussen vierkant en rond en verschillende maten.
  • Plaatsen van Velux-dakramen in hellende daken en lichtkoepels of platdakvensters in platte daken

Naast deze dakwerken kunnen we ook kleine metselwerken voor u uitvoeren en eiken carports plaatsen. Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.

BRD bvba

Beverlosesteenweg 299
Paal (Beringen)Website:


Zoekwoorden: Hellende daken, Isolatie, Gevelwerken, Afvoerbuizen
Categorieën: Dakbedekkingen, Dakwerken, Gevelbekleding, Dakreparaties, Dakgoten

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.