Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

FSM Construct BV in Diest uw bouwbedrijf voor al uw betonwerken, verbouwingswerken en meer

Heeft u plannen om uw huis te verbouwen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Informeer dan naar de mogelijkheden bij FSM Construct BV. Met dik 20 jaar ervaring op de teller, kunt u bij bouwbedrijf FSM Construct BV terecht voor uw algemene verbouwingswerken, betonwerken nieuwbouwprojecten, betonwerken renovatieprojecten en ruwbouw. Wij zijn specialist op het gebied van betonwerken en kunnen u ook van dienst zijn voor het plaatsen van kelders of het gieten van kelders. Ook voor het plaatsen van trappen en het gieten van trappen bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast staan wij voor u klaar voor de complete aanleg van hellende daken.

48.jpg - F.S.M. Construct BV, Diest

Onze diensten op een rij

Het uitvoeren van verbouwingswerken is een breed begrip. We leggen u graag uit met welk type projecten wij graag voor u aan de slag gaan:

  • Dakwerken: Wij plaatsen hellende daken, inclusief isolatiewerken en eventueel veluxramen naar wens. Voor het lood- en zinkwerk en de dakgoten zorgen we uiteraard ook.
  • Metselwerken: Wilt u een bijgebouw laten plaatsen, een nieuwe scheidingsmuur of uw buitenmuur laten metselen? Ons team specialisten is er voor al uw metselwerken.
  • Ruwbouw: Wij komen bij u thuis voor het aanleggen van grondwerken, het gieten van funderingen en de bijbehorende vloerplaten. Daarna begint het metselwerk.
  • Betonwerken: Beton zorgt voor de stevigheid en stabiliteit van uw woning. Wij zorgen voor een solide basis, waardoor u later niet voor verrassingen komt te staan.

Waarom FSM Construct BV?

Bij FSM Construct komen we altijd eerst bij u langs om al uw wensen uitvoerig met u door te spreken. Zo weten we zeker dat we in de juiste richting denken en u tevreden bent over het eindresultaat. Dat we kwaliteit leveren blijkt wel uit ons 20 jarig bestaan. Veel tevreden klanten gingen u voor. Staat uw project niet beschreven? Geen probleem. U kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan gerust een gratis offerte bij ons aan.

Ons team specialisten beantwoordt graag al uw vragen. Bel ons of stuur ons een e mailbericht. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

39.jpg - F.S.M. Construct BV, Diest

Logo F.S.M. Construct BV uit Diest

F.S.M. Construct BV

Halensebaan 53 bus 7
Diest

Website: www.fsm-construct.be

Zoekwoorden: Bouwbedrijf, Algemene verbouwingswerken, Ruwbouw, Betonwerken nieuwbouwprojecten, Betonwerken renovatieprojecten, Plaatsen van kelders, Gieten van kelders, Plaatsen van trappen, Gieten van trappen, Hellende daken
Rubrieken: Betonwerken, Dakwerken, Metselwerken, Bouwwerken, Aannemers - Verbouwingswerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.