Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Algemene verbouwingswerken door D&S Workgroup in Oostende West-Vlaanderen

Heeft u een renovatie gepland staan of is het tijd voor een verbouwing? Dan bent u bij D&S Workgroup in Oostende aan het juiste adres. Reken op onze ervaring en ons vakmanschap voor al uw algemene verbouwingswerken. We bieden u een waaier aan diensten aan zoals het uitvoeren van uw badkamerrenovatie, elektriciteitswerken nieuwbouw, elektriciteitswerken renovatie, dakherstellingen, platte daken plaatsen en hellende daken plaatsen. Bij D&S Workgroup vindt u uw erkende installateur voor centrale verwarming en aannemer voor totaalprojecten.

Algemene verbouwingswerken in West-Vlaanderen

Droomt u van een aanbouw? Is het tijd om uw woning in een nieuw look te steken of wilt u advies over de extra mogelijkheden om meer ruimte te creëren in of om uw woning en/of pand? Neem dan contact met ons op. D&S Workgroup is expert in verbouwen en renoveren. We bestaan uit een team gespecialiseerde vakexperts voor alle onderdelen van uw verbouwing, renovering en/of aanbouw. We bieden u garantie op al onze werken en adviseren u graag over de beste aanpak voor uw verbouwing.

Onze diensten en services vanuit Oostende

D&S Workgroup levert kwalitatief hoogstaand maatwerk. Op basis van uw wensen, behoeften en budget stellen we een plan van aanpak op voor uw verbouwing of renovatie. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, zodat we samen om uw plannen door kunnen nemen. 

  • Algemene verbouwingswerken
  • Badkamerrenovatie
  • Installateur voor centrale verwarming
  • Elektriciteitswerken nieuwbouw
  • Elektriciteitswerken renovatie
  • Dakherstellingen
  • Platte daken plaatsen
  • Hellende daken plaatsen
  • Aannemer voor totaalprojecten

Elektriciteitswerken voor nieuwbouw en renovatie

Uw elektriciteitswerken starten zowel voor uw nieuwbouw als uw renovatie met een elektriciteitsplan. Om niet alleen de juiste elektra op de juiste locaties aan te kunnen leggen, maar ook zeker om de veiligheid en duurzaamheid van uw elektrische installatie te kunnen waarborgen. Elektra is een vak apart en daarom doet u er voor deze werken goed aan een professional in te zetten. Bij ons team vindt u de erkende en ervaren elektricien die uw elektriciteitsplan volledig op maat van uw woning en wensen opstelt en we denken graag met u mee naar de toekomst. Mogen we u hier eens meer over vertellen?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Algemene verbouwingswerken Oostende, West-Vlaanderen

D&S Workgroup

Jacob Besagestraat 5 bus 1
Oostende

D&S Workgroup in Google

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Algemene verbouwingswerken, Badkamerrenovatie, Installateur voor centrale verwarming, Elektriciteitswerken nieuwbouw, Elektriciteitswerken renovatie, Dakherstellingen, Platte daken plaatsen, Hellende daken plaatsen, Aannemer voor totaalprojecten
Rubrieken: Centrale verwarming - installatie en onderhoud, Dakwerken, Loodgieterij, Elektriciens - Installateurs, Sanitaire Installaties

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.