Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

DB Electro Solutions in Geetbets voor algemene elektriciteitswerken voor renovaties in Vlaams-Brabant

Electriciteit is de tweede natuur van het team van DB Electro Solutions in Geetbets. Wij kunnen u bijstaan bij het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken voor renovaties en algemene elektriciteitswerken voor nieuwbouwprojecten, van kleine klussen tot grote elektriciteitsprojecten. Wij doen elektrische installaties residentieel en industrieel. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de installatie van laadpalen, binnen- en buitenverlichting installaties en videofonie en parlofonie installaties. Daarnaast kunt u voor algemene automatisatie bij ons terecht en kunnen wij domotica installeren.

Algemene elektriciteitswerken voor renovaties 

De medewerkers van DB Electro Solutions in Geetbets werken vanuit de wensen en behoeften van de klant. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor werkzaamheden bij renovaties, maar ook bij nieuwbouwprojecten. Een greep uit ons veelzijdige aanbod

  • Algemene elektriciteitswerken voor renovaties
  • Algemene elektriciteitswerken voor nieuwbouwprojecten
  • Installatie van laadpalen
  • Binnen- en buitenverlichting installaties
  • Videofonie en parlofonie installaties
  • Algemene automatisatie
  • Domotica installeren
  • Elektrische installaties residenteel en industrieel
  • Kleine klussen tot grote elektriciteitsprojecten

Een laadpaal aan huis in regio Vlaams-Brabant

Steeds meer mensen rijden in een elektrische auto, de voornaamste redenen hiervoor zijn dat we steeds meer aan het milieu denken in het dagelijks leven en dat elektrisch rijden goedkoper is. Een elektrische auto moet opgeladen worden door middel van een speciale laadpaal, en dankzij DB Electro Solutions in Geetsbets kunt u dit binnenkort misschien ook wel bij u thuis doen. Wij installeren namelijk alle soorten en maten laadpalen. U kunt doorgeven welk type laadpaal u wilt hebben, maar wij kunnen u ook helpen met het maken van de juiste keuze. 

Houd in de gaten wie er uw erf op wil in Geetbets

DB Electro Solutions uit Geetbets heeft jarenlange ervaring met het installeren van diverse systemen om de veiligheid in en om uw huis te vergroten. Wij kunnen bijvoorbeeld een parlofoon of videofoon bij u installeren. Bij dit systeem worden een deurbel en een microfoon of camera aan elkaar gekoppeld. Wanneer iemand bij u aanbelt kunt u dan dus altijd horen en / of zien wie er bij u aanbelt om vervolgens te beslissen of u deze persoon wel of geen toegang tot uw woning wilt verlenen. Samen werken we aan een veiliger gevoel in uw woning.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met DB Electro Solutions in Geetbets. U kunt ook het contactformulier invullen.

 

Algemene elektriciteitswerken voor renovaties Geetbets, Vlaams-Brabant

Algemene elektriciteitswerken voor renovaties - DB Electro Solutions, Geetbets

DB Electro Solutions

Steenweg op Kortenaken 33
Geetbets


Website: www.dbelectrosolutions.business.site

Openingstijden
Maandag 08:00 - 18:00 op afspraak
Dinsdag 08:00 - 18:00 op afspraak
Woensdag 08:00 - 18:00 op afspraak
Donderdag 08:00 - 18:00 op afspraak
Vrijdag 08:00 - 18:00 op afspraak
Zaterdag 08:00 - 18:00 op afspraak
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Algemene elektriciteitswerken voor renovaties, Algemene elektriciteitswerken voor nieuwbouwprojecten, Installatie van laadpalen, Binnen- en buitenverlichting installaties, Videofonie en parlofonie installaties, Algemene automatisatie, Domotica installeren, Elektrische installaties residenteel en industrieel, Kleine klussen tot grote elektriciteitsprojecten
Rubrieken: Elektriciens, Elektriciens - Installateurs, Automatisatie, Elektriciteitswerken, Laadpalen voor Elektrische wagens

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.