Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

A.D. Electro uit Zelzate voor al uw specifieke en algemene elektriciteitswerken

Bent u op zoek naar een bekwame en gedreven aannemer voor uw algemene elektriciteitswerken, of een specifieke klus? Kies dan voor A.D. Electro. Hij helpt u graag bij elektriciteitswerken voor een renovatie, een elektrisch schema opstellen, elektrische installatie keuringsklaar maken, isolatieweerstandsmeting en overige elektrische installatie. Met veel passie staat hij voor u klaar in de omgeving van Zelzate. Ook kunt u bij A.D. Electro rekenen op expertise op het gebied van video- en parlofonie. Wanneer u overweegt een videofoon of parlofoon aan te schaffen, schakelt u A.D. Electro in!

Algemene elektriciteitswerken en toebehoren

Bent u van plan te gaan bouwen of verbouwen? Of is uw elektrische installatie aan vernieuwing toe? Bij A.D. Electro kunt u terecht voor een waaier van diensten. Op vakkundige wijze plaatsen en keuren zij elektrische installaties voor nieuwbouw en renovaties. Ook kunnen zij alle elektrotechniek op orde brengen na verbouwing of renovaties. Daarnaast voert A.D. Electro allerhande (aanpassings)werken op het laagspanningsnet uit. U kunt contact opnemen om te overleggen op welke wijze A.D. Electro u bij kunt staan bij uw klussen en karweien. 

Uw installatie keuringsklaar

Ook kunt u A.D. Electro inschakelen om uw elektrische installatie keuringsklaar te maken. Door de jarenlange ervaring en uitgebreide kennis kunt u al uw elektriciteitswerken met vertrouwen uit handen geven. De vakmannen maken uw installatie helemaal klaar zodat deze met vlag en wimpel slaagt voor de keuring van de daartoe erkende instantie. Kies ook voor A.D. Electro voor uw metingen, voor zowel uw isolatieweerstandsmeting als aarding en equipotentiale verbinding. U kunt rekenen op de expertise van A.D. Electro. Zij nemen u stap voor stap mee in het proces.

Video- en parlofonie voor privacy

Met videofonie of parlofonie kunt u vermijden dat ongewenste personen toegang tot uw woning krijgen. Daarnaast geeft het u een gevoel van privacy: na het zien van de bezoeker kunt u via de parlofoon en videofoon zelf bepalen of u toegang geeft of pretendeert niet thuis te zijn. Met geavanceerde apparaten kunt u, wanneer iemand aanbelt, het signaal koppelen aan uw smartphone of tablet. Ongeacht waar u bent - u blijft op de hoogte van wat er voor uw huis afspeelt. Bij sommige modellen kan een foto of filmpje worden gemaakt wanneer iemand aanbelt. Bij A.D. Electro kunt u rekenen op maatwerk, zodat de video- en parlofonie oplossingen passen bij uw wensen en noden.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Algemene elektriciteitswerken - A.D. Electro, Zelzate

A.D. Electro

Leegstraat 193A
Zelzate

A.D. Electro in Google

Openingstijden
Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 18:00
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Algemene elektriciteitswerken, Videofoon, Parlofoon, Elektriciteitswerken voor renovatie, Elektrisch schema opstellen, Elektrische installatie keuringsklaar maken, Installatie keuringsklaar, Isolatieweerstandsmeting, Elektrische installatie
Rubrieken: Elektriciens - Installateurs

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.