Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Bro Cas in Lennik, dé elektricien voor al uw elektriciteitswerken

Bent u bezig met een nieuwbouw woning of de renovatie van uw bestaande woning en bent u nog op zoek naar iemand die de elektriciteitswerken kan uitvoeren? Dan kunt u de elektricien Bro Cas in Lennik contacteren. Of het nu gaat om kleine aanpassingen of grote elektriciteitswerken, met dit bedrijf kiest u voor expertise, kwaliteit én veiligheid. Wij maken enkel gebruik van de beste materialen, waardoor wij u een feilloze en duurzame elektrische installatie kunnen garanderen. U kunt bij ons terecht voor alle algemene elektriciteitswerken, videofonie en parlofonie, domotica, laadpalen en zonnepanelen plaatsen en woningventilatie. Wij zorgen er in de eerste plaats voor dat uw installatie voldoet aan de wettelijke reglementeringen, met een volledige keuring bij het verlaten van de werf. Bij zowel elektriciteitswerken nieuwbouw als elektriciteit renovatie, als voor bedrijven als particulieren.

Expertise, kwaliteit én veiligheid

De elektriciens van Bro Cas beschikken over jaren ervaring in de sector. Wij staan zowel klaar voor bedrijven als voor particulieren bij laagspanningswerken. U kunt op ons rekenen voor zowel nieuwbouw- als verbouwingsprojecten. Om een veilige en duurzame elektrische installatie te garanderen, maken wij enkel gebruikt van kwaliteitsmaterialen. U kunt bij ons terecht voor:

Wooncomfort verhogen door domotica

Hoe fijn is het als u de verwarming thuis vast aan kan zetten als u nog onderweg bent naar huis? Met een slimme thermostaat kunt u via een app de verwarming instellen. Zo komt u thuis in een warm huis. Dit is een van de mogelijkheden van domotica. U kunt het huisnetwerk automatiseren en processen op afstand in gang brengen om zo uw wooncomfort te verhogen. De slimme opties van een domoticasysteem dragen bij aan het verlagen van uw energieverbruik door lichten automatisch uit te schakelen. Zo’n domoticasysteem is betaalbaar voor iedereen. Neem contact op met Bro Cas voor meer informatie. 

Zonnepanelen: de energie van de toekomst

Elektriciteit en aardgas wordt alsmaar duurder. Als u kiest voor zonnepanelen brengt u uw maandelijkse stroomrekening praktisch naar nul. Een voordeel wat u merkt in uw portemonnee, maar het brengt ook vele voordelen voor het milieu met zich mee. Het zonlicht wordt onmiddellijk omgevormd in elektriciteit door fotovoltaïsche panelen, zonder bewegende elementen en zonder geluid. Bent u op zoek naar een professional die zonnepanelen voor u kunt plaatsten? Neem snel contact op met een elektricien van Bro Cas en zij komen zo snel mogelijk tot bij u om de mogelijkheden te bekijken en een offerte op te maken.

Wilt u meer informatie of staat er iets naar uw wens niet bij? Neem dan gerust contact op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Bro Cas

Busingenstraat 66 a
Lennik

Bro Cas in Google

Website: www.brocas.be

Zoekwoorden: Algemene elektriciteitswerken, Videofonie en parlofonie, Domotica, Zonnepanelen plaatsen, Woningventilatie, Laadpalen, Elektriciteit renovatie, Elektriciteitswerken nieuwbouw, Elektrische installatie
Rubrieken: Elektriciens, Elektriciens - Installateurs, Elektriciteitswerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.