Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Dakwerken Kemco in Zepperen: uw betrouwbare dakwerker in Limburg!

Op zoek naar een ervaren dakwerker in Limburg? Zoek dan niet verder! Dakwerken Kemco staat voor u klaar voor het uitvoeren van algemene dakwerken en dakrenovatie aan zowel platte daken als hellende daken. Naast dakwerken, voeren zij ook werkzaamheden aan uw gevel uit. Zoals gevelbekleding van dakkapel. Ook het plaatsen van veluxdakramen laat u gerust over aan Dakwerken Kemco. Is het de hoogste tijd voor een propere dak isolatie? De firma heeft ruime ervaring in het isoleren van daken. Ook wat betreft grootschalig onderhoud aan uw dak is Dakwerken Kemco uw zakenpartner. Zo kunt u onder andere op hen rekenen voor dakontmossing of herstel en plaatsing van zink- en koperwerk.

Dakrenovatie en veluxdakramen

Is uw dak toe aan een renovatie? En wilt u dan mooie veluxdakramen laten plaatsen zodat u optimaal van de lichtinval kunt genieten? U kunt rekenen op Dakwerken Kemco voor een zeer nauwkeurige plaatsing van veluxdakramen. Heeft u een plat dak dat toe is aan een renovatie? Of het nu gaat om reinigen, zoals ontmossing, of een geheel nieuwe roofing leggen, u kunt het overlaten aan de ervaren hoogwerkers.

Isolatie en gevelbekleding

Een goede dakisolatie is niet alleen prettig, het is in veel gevallen ook verplicht om een dakisolatie te hebben. U kunt steeds weer rekenen op Dakwerken Kemco voor het plaatsen van isolatie. U kunt zelfs uw gevel laten isoleren. Ook voor een geheel nieuwe gevelbekleding bent u bij Dakwerken Kemco aan het juiste adres. Gevelbekleding aan uw dakkapel toepassen? Dat is een smaakvolle keuze! De hoogwerkers adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Een optimaal dak

Of het nu gaat om herstellingen aan uw huidige dak, of het plaatsen van een geheel nieuw dak, de ervaren dakwerkers staan voor u klaar in de wijde omgeving van Zepperen. Neem vrijblijvend contact op voor onder andere:

Wilt u meer informatie? Of gelijk een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact op. Of kom in contact door een bericht achter te laten via het contactformulier.

IMG_1774.jpg - Dakwerken Kemco, Zepperen

Logo Dakwerken Kemco uit Zepperen

Dakwerken Kemco

Eikhoutstraat 33
Zepperen


Website: www.dakwerkenkemco.be

Zoekwoorden: Algemene dakwerken, Dakrenovatie, Dak isolatie, Platte daken, Hellende daken, Plaatsen van veluxdakramen, Dakontmossing, Gevelbekleding van dakkapel, Isoleren van daken, Dakwerker
Rubrieken: Dakwerken, Gevelbekleding

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.