Dakwerken Peter Vrints, Nijlen

Dakwerken Peter Vrints is een betrouwbare partner voor uw dakwerken in Nijlen. Van installatie tot renovatie, u kunt hem bellen voor alle soorten klussen. Neem gerust contact op!

Werkzaamheden:

  • Timmerwerken: Voor al uw timmerwerken aan het dak kunt u rekenen op Dakwerken Peter Vrints. Denk hierbij aan dakconstructies, -kapellen en -vensters. Daarnaast kunnen we dakonderdelen vervangen en houten balken verstevigen.
  • Dakgoten: Met een dakgoot regelt u de vochtafdrijving. U heeft bij ons de keuze uit koperwerk, zinkwerk, lood, pvc en hout. Hiermee voorkomt u vochtproblemen en wateroverlast aan de gevel. Natuurlijk staan we ook klaar voor de herstellingen en het onderhoud.
  • Platte en hellende daken: Voor uw platte dak werken we met EPDM of Roofing. Daarnaast kunnen we ook uw hellende dak vervangen of herstellen. We kunnen van uw zolder ook een functionele ruimte maken, bijvoorbeeld door de plaatsing van dakramen. Hierbij heeft u natuurlijk de keuze uit verschillende uitvoeringen.
  • Isolatiewerken: Wij zorgen voor kwalitatieve gevel- en dakisolatie met een perfecte afwerking. Daarnaast kunnen we van uw zolder een functionele ruimte maken. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken, wij informeren u ook graag over de isolatiepremies.
  • Gevelbekleding: Door het gebruik van creatieve gevelmaterialen, krijgt uw huis een geheel andere uitstraling. Bij het uitkiezen van gevelbekleding houden we natuurlijk rekening met uw budget en de onderhoudsvriendelijkheid. We kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van hout, aluminium of leien. Daarnaast heeft u ook nog de keuze tussen verschillende texturen en kleuren.

Wilt u meer informatie of een offerte op maat? Neem dan gerust contact op!

Dakwerken Peter Vrints

Bouwelsesteenweg 278
NijlenWebsite:


Zoekwoorden: Algemene dakwerken, Dakisolatie, Gevelrenovatie, EPDM, Lood- en zinkwerken, Platte daken, Hellende daken, Roofing
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.