Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Elektimo in Aaigem verzorgt uw complete huishoudelijke elektriciteit van A tot Z

Zoekt u naar een betrouwbare parlofonie installateur? Of wilt u een laadpaal installeren? Elektimo in Aaigem staat tot uw dienst voor al uw elektriciteitswerken. Wij staan voor een kwaliteitsvolle uitvoering van elk project. Zo kunt u bij ons aankloppen voor het aanleggen van verlichting, maar ook voor een propere aansluiting van zonnepanelen. Elektriciteit vernieuwen in Aaigem of omgeving? Elektimo is uw zakenpartner. Wij leggen databekabeling, en zijn tevens uw videofonie installateur. Elektriciteit conform maken? Wij werken netjes, veilig en geheel naar uw wensen. Voor het aanleggen van elektriciteit en bijbehorende kabels voor zowel nieuwbouw of renovatie moet u steeds bij Elektimo zijn. Buitenverlichting installeren in Aaigem? Neem gemakkelijk contact met ons op!

renovatie20221220112113-min.jpg - Elektimo, Aaigem

Parlofonie en videofonie

Parlofonie werkt met een buitenpost en een binnenpost. De buitenpost vervangt uw huidige belknop. De binnenpost maakt het voor u mogelijk om te praten met wie er aan de deur staat en eventueel van binnenuit ook de deur te openen. Het installeren van videofonie biedt u dan weer het comfort om niet alleen mensen te horen praten, maar hun ook te zien. De parlofonie installateur bekijkt samen met u welke oplossing het beste past bij uw woning.

Laadpalen plaatsen

Een elektrische auto aangeschaft en nu op zoek naar een technieker die laadpalen plaats? Bij Elektimo bent u aan het juiste adres! Daarnaast nemen wij ook de bekabeling van de elektriciteitskast voor onze rekening. Wilt u uw woning helemaal inrichten voor de toekomst? Voor elektriciteit conform maken, maar ook voor vernieuwingen aan uw elektriciteit kunt u op ons rekenen.

Nieuwbouw en renovatie

Zit u in een verbouwing en kunt u een expert op het gebied van elektriciteit wel gebruiken? Of betreft het een nieuwbouwproject? Geen probleem, voor deze en nog veel meer elektriciteitswerken neemt u vrijblijvend contact op. Een greep uit onze diensten:

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

zonnepanelen-20221109125706-min.jpg - Elektimo, Aaigem

Elektimo, Aaigem

Elektimo

Hollestraat 52
Aaigem

Elektimo in Google

Website: www.elektimo.be

Zoekwoorden: Videofonie installateur, Parlofonie installateur, Elektriciteit vernieuwen, Elektriciteit conform maken, Buitenverlichting installeren, Laadpaal installeren, Databekabeling, Huishoudelijke elektriciteit, Elektricien
Rubrieken: Domotica, Elektriciens - Installateurs, Zonnepanelen, Algemene Elektriciteitswerken, Elekriciens

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.