Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Boogaerts Kathleen in Lubbeek, voor kwalitatieve dagelijkse verpleging aan huis

Heeft u thuisverpleging nodig? Dan bent u bij Boogaerts Kathleen in Lubbeek aan het juiste adres! Samen met de professionals wordt de frequentie van de verzorging afgesproken; of u nu bijvoorbeeld dagelijkse verpleging of om de dag verzorging nodig heeft. De verpleegkundige biedt ook hulp met het huishouden aan. Als u onlangs geopereerd bent of een regelmatig beroep moet doen op de zorg van verwondingen dan is de thuisverpleegkundige u van dienst met de juiste verzorging van wonden. Ook wordt toiletzorg aangeboden om te helpen met wassen en plassen. Met de stoma verzorging van Boogaerts Kathleen leert u met uw stoma leven en hoe deze correct te verzorgen. Voor patiënten in de laatste fase van hun leven wordt palliatieve zorg aangeboden.

Een ervaren thuisverpleegkundige in Lubbeek

Boogaerts Kathleen is een verpleegkundige voor particulieren in Lubbeek en omgeving. Met meer dan 20 jaar ervaring bent u verzekerd van de beste medische zorg die u zich kan bedenken. Het grote voordeel van thuisverpleging is dat een professionele verpleegkundige u verzorgt, zonder dat u last heeft van andere patiënten of last van wisselende verpleegsters. Boogaerts Kathleen biedt verschillende vormen van thuiszorg aan waaronder:

  • Toiletzorg
  • Palliatieve zorg
  • Stoma verzorging
  • Verzorging van wonden
  • Helpen met wassen en plassen
  • Hulp met het huishouden

Dagelijkse verpleging aan huis

Afhankelijk van de zorg die u nodig heeft, komt Boogaerts Kathleen meermaals per dag bij u langs. De verpleegkundige helpt u 's ochtends uw bed uit en geeft u de medicatie die u nodig heeft. Later op de dag kan de verpleegkundige mogelijk weer langskomen om bijvoorbeeld uw verbanden te wisselen. Met de verzorging van wonden zorgt de thuisverpleegkundige ervoor dat uw wonden goed genezen. Ook helpt Boogaerts Kathleen u met de stoma verzorging; u leert met behulp van de thuisverpleegkundige goed met uw stoma om te gaan en ook wordt de stoma goed schoon gehouden. Daarnaast wordt de nodige hulp bij de toiletzorg geboden. De thuisverpleegkundigen helpen met wassen en plassen. Natuurlijk wordt ervoor gezorgd dat dit privémoment gebeurt om een manier waar zowel de patiënt als de thuisverpleegkundige zich prettig bij voelen.

De beste verzorging aan huis in uw vertrouwde omgeving

Bij het inschakelen van een thuisverpleegster is het natuurlijk belangrijk dat de patiënten zich op hun gemak voelen. Boogaerts Kathleen wilt niet alleen de beste zorg leveren, maar ook een vertrouwensband opbouwen met de patiënten. Zo betekent het werken met een thuisverpleegster comfort en verzorging in uw vertrouwde thuisomgeving. Om de beste zorg te geven wordt de verpleging afgestemd op uw andere zorgverleners; uw huisarts, apotheker, specialist en fysiotherapeut. Heeft u hulp nodig in het huishouden of bij het eten en drinken, dan kunt u op Kathleen rekenen voor het aanraden van een goede gezinshulp. De thuisverpleegkundige is er elke dag als u haar nodig heeft! Boogaerts Kathleen in Lubbeek is een zelfstandige thuisverpleegkundige die patiënten dagelijkse verpleging biedt en helpt met de medische zorgen.

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.

Dagelijkse verpleging - Boogaerts Kathleen, Lubbeek

Dagelijkse verpleging - Boogaerts Kathleen, Lubbeek

Boogaerts Kathleen

Aardebrug 3
Lubbeek

Boogaerts Kathleen in Google

Website: www.thuisverplegingboogaerts.be

Zoekwoorden: Verzorging van wonden, Stoma verzorging, Toiletzorg, Palliatieve zorg, Helpen met wassen en plassen, Hulp met het huishouden, Dagelijkse verpleging
Rubrieken: Thuiszorg, Verpleegkundige - particulier, Thuisverpleging

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.