Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Thuisverpleging den Bosuil in Deurne, voor professionele thuisverpleging op maat

Bent u op zoek naar deskundige thuisverpleging op maat? Wees welkom bij Thuisverpleging den Bosuil in Deurne. Ons team verpleegkundigen staat voor u klaar met een breed pakket aan diensten als het verzorgen van wonden, afnemen van bloed, toedienen van parenterale voeding of bijvoorbeeld het plaatsen van maagsonde. Ook kunt u bij ons terecht voor hulp bij uw lichaamsverzorging, het klaarzetten van medicatie of het aanbrengen van zalven. Met het verlenen van sociale dienstverlening, organiseren we voor u een poetshulp, kookhulp of andere dienst. Tenslotte kunnen wij ook palliatieve zorg verlenen. Kortom voor zowel medische hulp als praktische ondersteuning, kunt u terecht bij Thuisverpleging den Bosuil.

Voor thuisverpleging op maat

Bent u thuis herstellende van een operatie, wenst u op hoge leeftijd zo lang mogelijk thuis te blijven wonen of moet u gedwongen afscheid nemen van een ziek gezinslid bij u thuis? In alle voorkomende gevallen kunt u rekenen op onze gespecialiseerde verpleegkundigen. Wij bieden medische ondersteuning op maat aan huis door een goed geschoold team met jarenlange ervaring. Elke patiënt is anders, daarom overleggen we precies met u welke ondersteuning, begeleiding of verzorging u nodig heeft. Kijkt u gerust vast op onze website over de uiteenlopende mogelijkheden.

Sociale dienstverlening en meer

Bent u al wat ouder of ziek? Dan organiseren wij op uw verzoek een poetshulp, zodat u kunt blijven genieten van een schone en opgeruimde woonomgeving. Wanneer boodschappen doen en koken, tijdelijk, niet mogelijk is, kunt u gebruikmaken van een kookhulp bij u thuis en een winkelhulp voor de boodschappen. Ook kunt u een beroep doen op extra diensten aan huis als bijvoorbeeld een kapster, medische pedicure, een podoloog of kinesist. Wij doen er alles aan om u, naast medische hulp, te ontzorgen op elk vlak, toegespitst op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Meer dan 20 jaar ervaring

Thuisverpleging den Bosuil heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de thuiszorg. Wij hebben een warm hart voor onze cliënten en benaderen al onze patiënten op een discrete en oprecht geïnteresseerde manier. U kunt bij ons rekenen op o.a. de volgende diensten:

  • Verzorgen van wonden
  • Thuisverpleging op maat
  • Afnemen van bloed
  • Palliatieve zorg verlenen
  • Lichaamsverzorging
  • Klaarzetten van medicatie
  • Verlenen van sociale dienstverlening
  • Aanbrengen van zalven
  • Toedienen van parenterale voeding
  • Plaatsen van maagsonde

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mailbericht bereiken. Wij bespreken graag de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Thuisverpleging op maat - Thuisverpleging den Bosuil, Deurne

Thuisverpleging op maat - Thuisverpleging den Bosuil, Deurne

Thuisverpleging den Bosuil

Ruggeveldlaan 573
Deurne

Website: www.thuisverpleging-denbosuil.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Verzorgen van wonden, Thuisverpleging op maat, Afnemen van bloed, Palliatieve zorg verlenen, Lichaamsverzorging, Klaarzetten van medicatie, Verlenen van sociale dienstverlening, Aanbrengen van zalven, Toedienen van parendentale voeding, Plaatsen van maagsonde
Rubrieken: Thuiszorg, Verpleegkundigen, Thuisverpleging, Verpleegkundige Particulier

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.