Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Zorg op maat door het ervaren team verpleegkundigen van Medizo BVBA in Oudenaarde Oost-Vlaanderen

Medizo omhelst medische zorgen die toegediend worden bij de patiënt thuis. Bent u op zoek naar zorg op maat? Dan bent u bij Medizo BVBA in Oudenaarde het juiste adres. Voor het verzorgen van wonden, referentie verpleegkundigen, verzorging van zieken en verlenen van stomazorg. Altijd zorg op maat voor u. Ook voor de specialisatie wondzorg en TPN, Totale Parenterale Nutritie, een volledige voeding die langs een intraveneuze weg gegeven wordt staat dit team verpleegkundigen voor u klaar.

Zorg op maat bij Medizo in Oudenaarde

Medizo is in 1999 opgericht door Ann Speliers en intussen uitgegroeid tot een team van toffe professionele verpleegkundigen. Om de patiënten een optimale verzorging te kunnen bieden, heeft Medizo er voor gekozen met een vast team klaar te staan. Ervaring heeft hen geleerd dat wisselende verpleegkundigen nadelig kunnen zijn bij wondverzorging, en daarom krijgt u een vaste verpleegkundige. Zo kunnen zij het ziekteproces beter opvolgen en kan de patiënt intenser verzorgd worden, soms kan een luisterend oor al wonderen verrichten.

De specialistische zorg van Medizo in Oost-Vlaanderen

Er zijn een aantal specialistische zorgen waar Medizo u graag bij helpt. Dit zijn wondverzorging, stomaverzorging, palliatieve verzorging en TPN. Zaakoprichtster Ann is referentieverpleegkundige in de wondzorg. Zij heeft met grootste onderscheiding haar diploma behaald in behandeling van alle wondsoorten en heeft jarenlange ervaring in deze specialisatie. Ook voor stomaverzorgingen is dit team ruim ervaren in het verzorgen van darmstoma en andere stomata. Palliatieve verzorgingen kunnen rekenen op verzorging in samenwerking met de huisarts, en indien patiënt en familie dat wensen, met het palliatieve netwerk “Het Leven Helpen“. 

Alle diensten van Medizo BVBA voor u op een rij

Het team van Medizo staat voor u klaar om u te helpen met het verzorgen van uw behoefte. Neem contact op als u zoekt naar een verpleegkundige aan huis voor:

  • Verzorgen van wonden
  • Referentie verpleegkundigen
  • Verzorging van zieken
  • Verlenen van stomazorg
  • Zorg op maat
  • Totale parenterale nutritie
  • Wondzorg

Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Zorg op maat - Medizo BVBA, Oudenaarde

Medizo BVBA

Stuivegemstraat 40
Oudenaarde

Website: www.medizo.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Zoekwoorden: Verzorgen van wonden, Referentie verpleegkundigen, Verzorging van zieken, Verlenen van stomazorg, Zorg op maat, Totale parenterale nutritie, Wondzorg
Rubrieken: Thuiszorg, Verpleegkundigen, Thuisverpleging, Verpleegkundige Particulier

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.