Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Restaurant Rembrandt in Lebbeke, uw familierestaurant voor een heerlijke lunch of diner

Bent u op zoek naar een gezellig restaurant, met een menukaart bomvol verse seizoensgebonden gerechten, voor het hele gezin? Wees welkom bij Restaurant Rembrandt in Lebbeke. Dé taverne in de Denderstreek, waar u na een mooie wandeling geniet van het degustatiemenu, de weeklunch, of u maakt een keuze uit verschillende dagschotels. Wij kunnen ook in de brasserie gerechten serveren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het bestellen van rouwmaaltijden, de organisatie van feesten en bijbehorende catering. Wij nodigen u van harte uit in ons sfeervolle restaurant.

Over Restaurant Rembrandt

Wij zijn een echt familiebedrijf, overgedragen van vader op zoon. Al sinds 1961 mogen wij, met veel passie, ons restaurant uitbaten in Lebbeke. Van nachtrestaurant in de jaren ‘70 tot aan het hedendaagse, sfeervolle, etablissement compleet met feestzaal en ruim terras op het zuiden. Restaurant Rembrandt kent veel verbouwingen. Onze liefde voor het vak en onze gasten blijven, in alles wat we doen, altijd voorop staan en dat ziet u terug in onze warme gastvrijheid.

Onze uitgebreide menukaart

Onze gevarieerde menukaart biedt heerlijke gerechten voor iedereen. Wij helpen u graag met het maken van een keuze. Zo serveren wij maandelijks een verfijnd samengesteld 3-gangen maandmenu, kunt u à la carte dineren of proeft u een klein gerechtje in de vorm van een tapas. De donderdagen bieden wij altijd sappige ribbetjes buiten de kaart en op vrijdag kunt u gebruik maken van het kreeftmenu. Liever thuis genieten van al dit lekkers? Maak dan gebruik van onze traiteurdienst.

Ook voor evenementen

Bij Restaurant Rembrandt beschikken wij over zalen voor elk evenement. Of het nu een herdenking of bruiloft betreft, bij ons is alles mogelijk. Kom eens langs om onze zalen te bekijken. Wij bieden de volgende service:

  • Restaurant met à la carte menu, weeklunch, tapas en specials
  • Uitgebreide wijnkelder
  • Zalenverhuur voor evenementen
  • Rouwmaaltijden
  • Traîteurdienst
  • Geschenkbonnen

Heeft u  nog vragen, of wilt u een reservering plaatsen? Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar u kunt ons ook  een email bericht sturen. Op dinsdagen en woensdagen zijn wij gesloten, behalve voor koffietafels en feesten.

Restaurant Rembrandt, Lebbeke

Restaurant Rembrandt

Laurierstraat 6
Lebbeke

Restaurant Rembrandt in Google

Website: www.restorembrandt.com

Openingstijden
Maandag 12.00 - 14.00
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag 12.00 - 14.30 18.00 - 21.30
Vrijdag 12.00 - 14.30 18.00 - 21.30
Zaterdag 18.00 - 22.00
Zondag 12.00 - 14.30 18.00 - 21.00
Zoekwoorden: Verse seizoensgebonden gerechten, Degustatiemenu, Weeklunch, Bestellen van rouwmaaltijden, Taverne, Menukaart, Catering, Keuze uit verschillende dagschotels, Organisatie van feesten, Brasserie gerechten serveren
Rubrieken: Restaurants, Restaurant België

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.