Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Verpleging aan huis door de professionals van Thuisverpleging Raskin in Halen Limburg

Heeft u behoefte aan thuiszorg en verpleging aan huis in Limburg? Dan staat het team van Thuisverpleging Raskin in Halen voor u klaar. Deze gepassioneerde verpleging aan huis bieden u alle thuisverpleging met hart voor zorg. Neem contact op voor een kennismaking als u (of uw familielid) behoefte heet aan thuisverpleging wondzorg, thuisverpleging stomazorg, palliatieve zorg, een medische pedicure, een port-a-cath plaatsen en thuisverpleging op maat. Van thuisverpleging hygiënische zorg tot aan stomazorg aan huis kunt u gebruik maken van de diensten van Thuisverpleging Raskin. 

Professionele en persoonlijke verpleging aan huis in Halen

Zet herstel in met thuisverpleging op maat met Thuisverpleging Raskin. Deze verplegers en verzorgingsprofessionals staan klaar om met én voor u aan de slag te gaan. Uw herstel, het zorgen voor een verlichting van uw zorgen en zorgbegeleiding in iedere zorgfase van uw leven staat bij hen centraal. Voor het herstel na een operatie, tijdens het ondergaan van een behandeling of in uw strijd tegen een ziekte blijft u liever in een bekende en comfortabele omgeving. Daarom vindt u in Thuisverpleging Raskin, waar Jasmien, Martine en Lise uit Halen voor u klaar staan, de ideale partner om uw noodzakelijke verpleging aan huis te brengen. Met de thuisverpleging brengen zij een brede variatie aan zorgen tot bij u. Schakel het team in voor onder andere toiletzorg, stomazorg, een aanvullende medische pedicure service en wondzorg. Aarzel niet contact op te nemen voor specifieke of bijkomende vragen over de mogelijkheden die zij u aanbieden. Dit team staat dag en nacht voor u klaar.

Persoonlijke zorg door het team: Jasmien, Martine en Lise

Bij Thuisverpleging Raskin staan Jasmien, Martine en Lise voor u klaar. Zij bouwen graag een nauwe band met u op. Hierdoor voelt u zich veel rustiger wanneer zij langskomen om inspuitingen te doen of om uw port-a-cath te spoelen. Zij komen graag bij u langs voor een kennismaking. Want ook voor de palliatieve zorg ontvangt u de gemoedelijke en respectvolle benadering waar deze thuiszorg professionals enorm veel waarde aan hechten. In de eerste plaats zijn zij er met de verpleging voor de patiënt zelf. Vervolgens staan zij ook klaar voor het gezin en de familie. Heeft u vragen bij bepaalde administratie of moeten er andere diensten ingeschakeld worden? Dan begeleiden zij u in de juiste richting. Op die manier heeft u meer tijd om bij uw geliefde persoon te zijn.

Alle diensten en services op een rij in Limburg

Thuisverpleging Raskin staat garant voor een respectvolle zorg. Zij verlenen de zorg op de momenten dat het voor u of de patiënt nodig is. Zij bieden u altijd zorg op maat en steun waar het moet. Wij nodigen u van harte uit contact op te nemen met Thuisverpleging Raskin en een kennismakingsafspraak in te plannen voor:

  • Verpleging aan huis
  • Thuisverpleging wondzorg
  • Thuisverpleging stomazorg
  • Palliatieve zorg
  • Medische pedicure
  • Port-a-cath plaatsen
  • Thuisverpleging op maat
  • Thuisverpleging hygiënische zorg
  • Stomazorg aan huis

Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een kennismakingsafspraak. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Verpleging aan huis Halen, Limburg

Verpleging aan huis - Thuisverpleging Raskin, Halen

Thuisverpleging Raskin

Kauwplasstraat 68
Halen

Thuisverpleging Raskin in Google

Website: www.thuisverpleging-raskin.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Zoekwoorden: Verpleging aan huis, Thuisverpleging wondzorg, Thuisverpleging stomazorg, Palliatieve zorg, Medische pedicure, Port-a-cath plaatsen, Thuisverpleging op maat, Thuisverpleging hygiënische zorg, Stomazorg aan huis
Rubrieken: Thuiszorg, Verpleegkundigen, Verpleegkundige - particulier, Thuisverpleging

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.