Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Thuisverpleging Hanne Vangeel, Groot-Gelmen (Sint-Truiden)

Thuisverpleging Hanne Vangeel, Groot-Gelmen (Sint-Truiden)Heeft u nood aan verpleging aan huis in de regio Sint-Truiden, Groot-Gelmen, Wellen en Borgloon, die dag en nacht voor u klaarstaat? Herstelt u van een operatie en zoekt u een verpleegster die u ondersteunt bij uw herstel? Of kampt u met een ziekte en wilt u thuis verzorgd worden?  Schakel dan Thuisverpleging Hanne Vangeel in voor professionele thuisverpleging.

Wij staan klaar om uw medische situatie nauwkeurig op te volgen. Dat is echter niet het enige wat we doen: we bieden een luisterend oor, beantwoorden graag al uw vragen en bespreken uw situatie altijd op vriendelijke wijze.

Diensten

Thuisverpleging Hanne Vangeel is er voor allerhande diensten op het gebied van thuiszorg / thuisverpleging. Denk hierbij aan hygiënische zorg, inspuitingen, port-a-cath, wondverzorging, insulinetherapie en palliatieve zorg. Ook voor het klaarzetten, toedienen en opvolgen van medicatie bent u bij Hanne Vangeel in goede handen. Tevens geeft zij zorg na chemotherapie en dient ze bijvoorbeeld lavementen en infuustherapie toe. Bezoek de website voor meer informatie.

Meer weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Thuisverpleging Hanne Van Geel. Zij helpt u graag met verpleging aan huis in de regio Sint-Truiden, Groot-Gelmen, Wellen en Borgloon.

Thuisverpleging Hanne Vangeel, Groot-Gelmen (Sint-Truiden)

Thuisverpleging Hanne Vangeel, Groot-Gelmen (Sint-Truiden)

Thuisverpleging Hanne Vangeel

Bergstraat 12
Groot-Gelmen (Sint-Truiden)

Website: www.thuisverplegingsinttruiden.be

Zoekwoorden: Verpleegster, Palliatieve zorg, Hygiënische zorg, Diabeteseducator, Inspuitingen, Wondverzorging, Port-a-cath, Insulinetherapie
Rubrieken: Thuiszorg, Verpleging aan huis, Verpleegkundigen, Thuisverpleging, Verpleegkundige Particulier

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.