Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Thuisverpleging De Helpende Handen, Merksem

Bent u op zoek naar een vakkundige thuisverpleging? Dan biedt Thuisverpleging De Helpende Handen alles aan wat u nodig heeft om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij weten als geen ander dat de vraag naar thuisverpleging al jaren blijft stijgen en de verwachting is ook dat de stijging zal aanhouden. De langere levensverwachting speelt hierin natuurlijk een grote rol.

Mensen worden steeds ouder, maar willen toch zo lang mogelijk thuis blijven wonen want dat wordt immers als fijn en vertrouwd ervaren. Een aangepaste thuiszorg op maat is dan ook zeer belangrijk en vaak gewenst. Ook na een korte of langere ziekenhuisopname kan het zo zijn dat iemand thuis verder verzorgd zal worden. Thuisverpleging “De Helpende Handen” kan u hierbij helpen.

Werkzaamheden Thuisverpleging De Helpende Handen

  • Wij zijn ervan overtuigd dat thuisverpleging een waardig alternatief kan zijn. Bijvoorbeeld  voor rusthuis- of ziekenhuisopname. Patiënten kunnen op deze manier in hun eigen vertrouwde omgeving blijven en de zorg en begeleiding worden op maat perfect verleend op de persoonlijke noden van de patiënt.

  • Wij bieden verschillende diensten aan, van eenvoudige verpleegkundige verzorgingen tot meer complexe verzorgingen (chemotherapie, thuisbeademing). Meer details vindt u in het overzicht “onze diensten”. Geen zorgen, Bij ons bent u in goede handen!

  • Onze grootste troeven zijn een persoonlijke verzorging en discretie. Ons team staat 24/7 voor u klaar. Wij zijn actief in de regio Merksem en omstreken.
Op onze website vindt u eveneens enkele documenten en nuttige nummers terug. Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Thuisverpleging De Helpende Handen

 

Thuisverpleging De Helpende Handen, Merksem

Thuisverpleging De Helpende Handen

De Lunden 31
Merksem

Thuisverpleging De Helpende Handen in Google

Zoekwoorden: Verpleging aan huis, Wondverzorging, Toiletzorg, Palliatieve opvolging, Palliatieve zorg, Thuiszorg, Compressietherapie, Demensie
Rubrieken: Thuiszorg, Thuisverpleging

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.