Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

De Pleister Thuisverpleging in Berlare, Oost-Vlaanderen, biedt professionele zorg aan huis

Met een hart voor de zorg en een hart voor onze cliënten bieden we bij De Pleister Thuisverpleging in Berlare zorg aan huis. Het maakt daarbij niet uit wat het ziektebeeld is of hoe oud de cliënt op dat moment is. Onze verpleegkundige biedt onder andere palliatieve zorgen, wondverzorging en inspuitingen. Ook met het gebruik van voedingspompen en diabetes hebben wij zeer veel ervaring. Wij zijn werkzaam in de regio Aalst, en onze zorg wordt, waar mogelijk, altijd binnen 24 uur opgestart. Zo kunt u met een gerust hart de zorg voor uw geliefde aan ons overlaten.

Voor persoonlijke zorg aan huis in Berlare

Ieder mens is uniek, en daar stemmen wij van De Pleister Thuisverpleging in Berlare onze zorg altijd op af. Voordat we de zorg starten, plannen wij altijd een kennismakingsgesprek in zodat we uw wensen en voorkeuren kunnen bespreken. Daarnaast houden we nauw contact met de aangewezen contactpersoon en andere familieleden. Een greep uit ons aanbod

  • Zorg aan huis
  • Verpleegkundige
  • Palliatieve zorgen
  • Wondverzorging
  • Inspuitingen
  • Voedingspompen
  • Diabetes                 
  • Werkzaam in de regio Aalst

Een waardig afscheid in Oost-Vlaanderen

We hopen allemaal dat ernstige ziektes aan onze deur voorbij gaan, maar helaas hebben we daar niet altijd invloed op. Wanneer u, of uw naaste, ernstig ziek wordt, dan komt daar een hoop bij kijken. Eén van die dingen is het regelen en uitvoeren van de zorg. Wanneer genezing niet meer mogelijk is, dan worden palliatieve zorgen geboden. Het team van De Pleister Thuisverpleging uit Berlare heeft daar veel ervaring mee. Wij zorgen er, samen met de dierbaren van de cliënt, voor dat de cliënt een zo waardig mogelijk afscheid kan hebben.

Gespecialiseerd in diabetes in regio Aalst

Diabetes, ook wel suikerziekte genoemd, is een ziekte waarbij het lichaam het bloedsuiker niet meer in evenwicht kan houden. Bij diabetes maakt het lichaam te weinig of geen insuline meer aan en ook reageert het lichaam meestal niet goed meer op de insuline. Diabetes komt steeds vaker voor, en omgaan met deze ziekte vergt veel van iemand. Wanneer u in Berlare of omgeving woont kan het team van De Pleister Thuisverpleging u hierbij ondersteunen. Wij helpen u met het instellen van de machines, en kunnen u ook van andere adviezen voorzien.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact op met De Pleister Thuisverpleging in Berlare. U kunt ook het contactformulier invullen.

Zorg aan huis Berlare, Oost-Vlaanderen

De Pleister Thuisverpleging


Berlare

De Pleister Thuisverpleging in Google

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Zoekwoorden: Verpleegkundige, Palliatieve zorgen, Wondverzorging, Inspuitingen, Zorg aan huis, Voedingspompen, Diabetes
Rubrieken: Thuiszorg

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.