De Kleinen Dakwerken, Nieuwerkerken

Op zoek naar een dakwerker in de regio Oost Vlaanderen of Vlaams Brabant? Bij De Kleinen Dakwerken bent u aan het juiste adres. Sinds mei 2019 ben ik actief met mijn bedrijf, en werk voornamelijk in de regio Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant. Er is geen vorm of soort dak dat geheimen kent voor vakman en zelfwerkend patroon Kevin, na meer dan 15 jaar werk ervaring een eigen avontuur is begonnen. Na jarenlange ervaring bij andere dakwerkers ben ik een eigen bedrijf opgestart waarbij de nadruk ligt op degelijk advies, correcte prijzen en een goede opvolging van de werken. Opmetingen en offertes zijn bij mij steeds gratis. De materialen worden nadien samen met u bekeken via brochures, waarbij ik u de beste advies geef over de prijs & kwaliteit en om alle mogelijkheden te bekijken. 

Werkzaamheden De Kleinen Dakwerken

Hellende Daken: ik heb een ruime ervaring in zowel nieuwbouw als renovatie om uw project mee te begeleiden en Hellende daken te Aalst en omstreken te voorzien van een mooie bedekking. Alle soorten materialen zijn mogelijk net als ramen of goten voor afwerking. Een dak is uiteraard een grote investering, maar zorgt ervoor dat u er vele jaren droog en goed geļsoleerd bij zit. 

Platte Daken: Ook voor de herstelling en of aanleg van nieuwe Platte Daken kunt u rekenen op goede afwerking van deze dakdekker. EPDM, Derbigum of Roofing kunt u verwachten van de beste kwaliteit. Uiteraard staat onze service voorop. De opdrachten worden nauw overlopen met u zodat de oplevering exact is aan uw wensen. Ook voor herstellingen aan uw bestaande platte dak kunt u op de goede service van De Kleinen Dakwerken rekenen.

Zolderisolatie: Investeren en toch besparen? Klinkt misschien raar maar dat is precies wat u doet met het isoleren van uw zolder. Met de juiste materialen en aanpak kunt u jaarlijks tot zelfs 30% op uw energiekosten besparen. Uw zolder isoleren kan voor gemiddeld huishouden zowat 800 tot 1.000 m³ aardgas besparen. Uw woning word comfortabeler en zal meer waard zijn dankzij een betere EPC-score. De investering betaald zich dan snel terug! En bovendien bent u zo in orde met de nieuwe Vlaamse regelgeving rondom woningisolatie. 

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten neemt u dan contact op.

Dakwerken, Dakwerken, Dakisolatie, Roofingswerken, Veluxdakramen plaatsen, Behandelen van schouwen, EPDM, Zolderisolatie, Gevelbekleding, Derbigum en Herstellen van dakgoten in Nieuwerkerken, Oost-Vlaanderen.

 

 

 

De Kleinen Dakwerken

Kwalestraat 136
Nieuwerkerken (Aalst)Website:


Zoekwoorden: Dakwerken, Dakisolatie, Roofingswerken, Veluxdakramen plaatsen, Behandelen van schouwen, EPDM, Zolderisolatie, Gevelbekleding, Derbigum, Herstellen van dakgoten
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.