Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

BV De Roose uit Lievegem voor alle dakwerken, gyprocwerken en binnen- en buitenschrijnwerk

Bent u op zoek naar een bedrijf dat vakbekwaam is in dakwerken, schrijn- en timmerwerken in de regio van Lievegem? Dan bent u aan het goede adres bij BV De Roose. Het is een jong en dynamisch bedrijf dat u kunt inschakelen voor algemene dakwerken, gyprocwerken, dakafwerking, houten constructies, tuinhuis plaatsen, carports aanleggen, binnendeuren plaatsen, binnenschrijnwerken, buitenschrijnwerken, plaatsen van parket en laminaat, plaatsen van ramen en deuren. Ze profileren zich als verschaffer van kwalitatief werk, waarbij ze samen met de klanten kijken naar de noden en wat er van ze verwacht wordt.

Dakwerken professioneel afgewerkt

Voor zowel renovatie als nieuwbouw kunt u BV De Roose uit Lievegem inschakelen. De hoofdzaak van hun activiteit is dakdekking. Zowel voor constructie, dakbedekking als isolatiewerken en binnenafwerking in OSB of Gyproc kan u bij ze terecht. Het bedrijf werkt steeds met duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten. Vlakke pannen, golvende pannen, tegelpannen, leien, grote of kleine pannen, alles kan en mag. BV De Roose werkt met alle soorten daken. De mogelijkheden zijn zadeldak, noordboomdak, schilddak en nog vele varianten daarop. Ook platte daken vormen een groot deel van hun bedrijfsactiviteit. Daarnaast kunt u ook terecht voor gevelbekleding in verschillende materialen, zoals leien, trespa, seeldeck, hout of sidings.

Voor allerhande schrijnwerken

Naast dakafwerking kunt u ook terecht voor uw schrijnwerken- BV De Roose zorgt voor een interieur dat precies past bij uw smaak. Zowel binnenschrijnwerken als buitenschrijnwerken worden verzorgd. U kunt bij BV De Roose terecht voor plafonds van elk formaat, isolatiewerken, het afwerken van alle ruimtes, het plaatsen van binnendeuren, het plaatsen van houten tuinpoorten en allerhande houten constructies. Een gestyled interieur komt niet tot zijn recht met een vloerwerk dat aan vervanging toe is. Schakel daarom BV De Roose in voor het plaatsen van parket en laminaat. Ook plaatsen zij hoogwaardige en kwalitatieve ramen en deuren in heel Vlaanderen. Door hun jarenlange ervaring in de sector weten zij stevige en duurzame binnendeuren te plaatsen in uw woning.

Geef uw tuin een metamorfose

Bij BVBA Roose kunt u ook terecht als u uw tuin een metamorfose wilt geven. Kies bijvoorbeeld voor een terras van hout waar u met mooi weer heerlijk kunt vertoeven. Ook kunt u een tuinhuis laten plaatsen van kwalitatief hout. Of, ga voor een stabiele en fraaie carport, gesloten of open. Samen met u wordt gekeken naar het materiaal dat past bij uw noden en wensen. Denk bijvoorbeeld aan Steigerhout, Thermowood, Ceder, Padouk, Afromosia, of Eik. Naast hout kunt u ook kiezen de toepassing van ramen, deuren en gyproc.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Zoekwoorden: Algemene dakwerken, Gyprocwerken, Dakafwerking, Houten constructies, Tuinhuis plaatsen, Carports, Binnendeuren plaatsen, Binnenschrijnwerken, Buitenschrijnwerken, Plaatsen van parket en laminaat
Rubrieken: Dakwerken, Schrijn- en timmerwerken, Schrijnwerkerij, Ramen & Deuren

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.