Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Bouwen of verbouwen, van kelder tot zolder, u kunt rekenen op de gebroers Cappuyns in Riemst 

Voor het bouwen of verbouwen in Riemst en omgeving kunt u bij de Gebroers Cappuyns rekenen op ervaren aannemers, die van alle markten thuis zijn. Een totaalproject, renovatie van alle werken van kelder tot zolder, en dat betekent een diversiteit aan kennis, kunde en voor u eindeloze mogelijkheden, binnen en buiten. De gebroers plaatsen laadpalen en thuisbatterijen voor uw auto, poolhouses en carports en volledige elektrische installaties. Ook voor het leggen van platte en hellende daken, en alle dakherstellingen schakelt u hen in. Uiteraard zijn het plaatsen van afsluitingen, schilderwerken (binnen en buiten), gevelbekleding, betonwerken, kleine afbraakwerken en metselwerken opdrachten die de gebroers Cappuyns met veel passie voor u uitvoert. 

30.jpg - Gebroers Cappuyns, Riemst

Duidelijke afspraken

Het start altijd met een persoonlijke kennismaking om uw project en uw projectwensen door te nemen. Of het nu een renovatie of nieuwbouw project betreft, er is altijd een passende oplossing waarmee de gebroers Cappuyns uw wens omtoveren in een prachtig resultaat. Zij kunnen u bijstaan in nagenoeg alle fases van de bouw van fundering tot dakwerken,  en dat met de nodige aandacht voor detail. Met een duidelijk en overzichtelijk werkschema wordt er samen met u een plan opgesteld om de werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor bent u altijd voorbereid op de volgende stap en weet u exact waar u aan toe bent. Voor grote en kleine projecten kunt u op deskundigheid rekenen en goede communicatie. 

De expert voor al uw projecten

Door jarenlange ervaring en continue investeren gericht op vernieuwing van werkmethodes zijn de gebroers Cappuyns allround bouwexperts. Zij zijn zeer begaan met grondstoffen en materialen van leveranciers, en werken alleen met de beste kwaliteit en duurzame materialen. Zoals bijvoorbeeld hun expertise in het plaatsen van poolhouses, tuinhuizen en carports. Van een kleine chalet tot een garage of design tuinhuis. Deze experts leveren en plaatsen tuinhuizen in heel Vlaanderen, rechtstreeks van de fabrikant voor de best mogelijke prijs.  
Bent u op zoek naar de beste keuze voor uw opdracht? Neem contact op, bespreek de mogelijkheden, vraag een vrijblijvende offerte en maak een afspraak om kennis te maken en samen met gebroers Cappuyns een plan voor uw project op te stellen. 

Van kelder tot zolder, binnen & buiten

Al uw projectwensen kunnen uitgevoerd worden, waaronder:

 • Totaalprojecten
 • Laadpalen en thuisbatterij
 • Elektrische installaties
 • Leggen van platte en hellende daken
 • Dakherstellingen
 • Plaatsen van poolhouses en carports
 • Gevelbekleding 
 • Binnen- en Buitenschilderwerken
 • Gyprocwerken
 • Plaatsen van afsluitingen
 • Betonwerken
 • Kleine afbraakwerken
 • Metselwerken

Wij nodigen u uit de fotogalerij te bekijken waarin tal van eerdere realisaties zijn opgenomen.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

28.jpg - Gebroers Cappuyns, Riemst

Gebroers Cappuyns, Riemst

Gebroers Cappuyns

Kemstraat 25
Riemst

Gebroers Cappuyns in Google

Website: www.gebroerscappuyns.be

Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Totaalprojecten, Laadpalen en thuisbatterij, Leggen van platte en hellende daken, Dakherstellingen, Elektrische installaties, Plaatsen van poolhouses en carports, Buitenschilderwerken, Plaatsen van afsluitingen, Kleine afbraakwerken, Metselwerken
Rubrieken: Bouwbedrijven, Dakwerken, Schilders, Schildersbedrijven en Schilderwerken, Gevelbekleding, Elektriciens - Installateurs

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.