Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Thuisverpleging Tahon Jessica, Oostende

Verzorgd met hart en ziel

Jessica Tahon heeft ruim 8 jaar ervaring in het ziekenhuis en verzorgt nu thuis patiënten. Zij beschikt over ervaring op inwendige, chirurgische en oncologische diensten. Haar doel is u op een kwaliteitsvolle manier te verzorgen in hun eigen vertrouwde thuisomgeving. Kwantiteit maar vooral kwaliteit met een luisterend oor staat bovenop. Zowel uw lichamelijke problemen als u als persoon tellen mee. Jessica Tahon schoolt zich ook regelmatig bij via opleiding en zelfstudie.

Aangeboden thuiszorg

Thuisverpleging Tahon Jessica biedt zorg aan zonder voorschrift en met voorschift, allen in uw eigen veilige en vertrouwde omgeving. Uiteraard is voor beide partijen een vertrouwensrelatie zeer belangrijk. Bekijk het overzicht van wat Jessica Tahon voor u kan betekenen.

Is er een probleem in de thuissituatie omtrent uw gezondheid? Neem dan contact op met Jessica Tahon. Zij staat 7/7 tot uw beschikking. Samen met u bespreekt zij alle mogelijkheden.

Thuiszorg

Thuisverpleging Tahon Jessica, Oostende

Thuisverpleging Tahon Jessica

Thomas Van Loostraat 35
Oostende

Zoekwoorden: Hygiënische zorgen, Inspuitingen, Wondzorg, Palliatieve zorgen, Voorbereiden medicatie, Zalven en oogindruppeling, Parenterale voeding via katheter, Stomazorg, Steunverbanden
Rubrieken: Thuiszorg, Verpleegkundigen, Thuisverpleging, Verpleegkundige Particulier

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.