Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Thuisverpleging Sonja Hilven uit Neeroeteren voor hoogwaardige verpleging aan huis

Voor een empathische houding en deskundige zorg kunt u rekenen op Thuisverpleging Sonja Hilven uit Neeroeteren. Door haar ruime ervaring in het vakgebied en juiste scholing biedt zij thuisverpleging van het hoogste niveau. Daarnaast bekijkt zij de situatie per persoon: Sonja Hilven begrijpt als geen andere dat elke patiënt anders is. Wat uw hulpvraag ook is, Thuisverpleging Sonja Hilven zorgt voor een passend antwoord. U kunt onder andere haar inzetten voor verpleging aan huis, palliatieve verzorging, wondverzorging, inspuitingen en hygiënische zorg. 

Hygiënische zorg op maat

Voor de hulpbehoevende alsook de omgeving kan het prettig zijn om hulp in te schakelen voor hygiënische zorg op maat. Sonja Hilven gaat eerst altijd in gesprek om er achter te komen wat de precieze behoeften zijn en welke aanpak gewenst is. U kunt rekenen op een brede dienstverlening op het gebied van hygiënische zorg. Denk bijvoorbeeld aan aan- en uit kleden, wassen of het verzorgen van nagels. Ook wordt altijd de zelfredzaamheid van de patiënt gestimuleerd waar mogelijk en wenselijk. Door haar warme invalshoek en discretie kan de hulpbehoevende rekenen op een prettige samenwerking. 

Ook voor palliatieve verzorging

Bij palliatieve verzorging wordt de hulpbehoevende optimaal begeleid in de laatste levensfase. Thuisverpleging Sonja Hilven zorgt voor een zo comfortabel mogelijk ziekte- en sterfbed van de patiënt, waarbij ook de omgeving kan worden betrokken. De zorg die Sonja biedt gaat verder dan enkel fysieke klachten – zij schenkt ook voldoende aandacht voor de gevoelens en gedachten van de hulpbehoevende. De patiënt alsook de omgeving kan rekenen op steun. Steeds in samenspraak wordt gezocht naar de meest comfortabele manier om zorg te verlenen. Altijd met een empathische houding. 

Brede dienstverlening

Bij Thuisverpleging Sonja Hilven uit Neeroeteren kunt u rekenen op een brede waaier aan gespecialiseerde zorg. U kunt onder andere terecht voor: 

  • Verpleging aan huis
  • Palliatieve verzorging 
  • Wondverzorging 
  • Inspuitingen
  • Hygiënische zorg 

Heeft u nog vragen, of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

Thuiszorg, Verpleegkundige - particulier, Thuisverpleging, Verpleging aan huis, Palliatieve verzorging , Wondverzorging , Inspuitingen en Hygiënische zorg in Neeroeteren (Maaseik), Limburg.

Thuisverpleging Sonja Hilven

Oude Kerkweg 19
Neeroeteren

Thuisverpleging Sonja Hilven in Google

Zoekwoorden: Thuisverpleging, Verpleging aan huis, Palliatieve verzorging, Wondverzorging, Inspuitingen, Hygiënische zorg
Rubrieken: Thuiszorg, Verpleegkundige - particulier

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.