Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Thuisverpleging Mannaerts in Lommel, voor thuiszorg met een warme, vertrouwde aanpak

Heeft u zorg nodig, maar wilt u het liefst in uw eigen omgeving blijven? Thuisverpleging Mannaerts biedt thuiszorg op maat in uw eigen vertrouwde omgeving. Deze thuisverpleging volgt uw medische situatie zorgvuldig op. Of het nu gaat om palliatieve zorg, diabetische zorg of hygiënische zorg, er wordt altijd nauw overlegd over wat u nodig heeft. Zo bent u verzekerd van de beste zorg in uw eigen omgeving. Thuisverpleging Mannaerts helpt u graag met het plaatsen van inspuitingen wanneer u dit zelf niet kunt. U kunt daarnaast ook terecht voor wondzorg. Neem gerust contact op.

Een vertrouwd team

Het team van Thuisverpleging Mannaerts bestaat uit twee broers: Jasper en Maarten. Door de kleinschaligheid van het team, wordt u altijd behandeld door een vertrouwd gezicht. Hierdoor is het mogelijk om u echt te leren kennen. Het ervaren team neemt hier dan ook de tijd voor en stelt zich uitgebreid voor. Naast dat ze u goed leren kennen, leren ze zo ook uw situatie door en door kennen. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste zorg krijgt voor uw probleem. Daarnaast wordt er altijd een duidelijke planning gemaakt, zodat u precies weet wie er wanneer langskomt.

Kwaliteit zorg op maat

Thuisverpleging Mannaerts in 24 uur per dag bereikbaar voor vragen of noodgevallen. Om u de beste zorg te garanderen, worden de verplegers regelmatig bijgeschoold. Hierdoor beheerst het team altijd de nieuwste technieken. Iedereen heeft op een andere manier zorg nodig en herstelt op zijn of haar eigen tempo. Thuisverpleging Mannaerts past de zorg op u aan en maakt een zorgplan op maat van uw noden. Daarnaast worden er altijd nauwkeurige en correcte afspraken gemaakt, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Thuisverpleging Mannaerts regelt alle administratieve formaliteiten rechtstreeks met uw ziekenfonds.

Diensten Thuisverpleging Mannaerts

Wanneer u verpleging aan huis nodig heeft kunt u zeker Thuisverpleging Mannaerts inschakelen. U kunt rekenen op goede thuiszorg met een warme aanpak. U kunt onder andere terecht voor:

  • hygiënische zorg (wassen en aankleden)
  • inspuitingen
  • wondzorg
  • bloeddruk- en suikercontrole
  • toedienen van medicatie
  • algemene verpleegkundige technieken
     

Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

113820716_s.jpg - Thuisverpleging Mannaerts, Lommel

 

 

Thuisverpleging Mannaerts, Lommel

Thuisverpleging Mannaerts

Eendenbekstraat 27
Lommel


Website: www.thuisverpleging-lommel.be

Zoekwoorden: Thuisverpleging, Palliatieve zorg, Diabetische zorg, Wondzorg, Inspuitingen, Hygiënische zorg
Rubrieken: Thuiszorg

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.