Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Thuisverpleging Pajottenland, Heikruis

Met een team van zelfstandige thuisverpleegkundigen zetten wij van Thuisverpleging Pajottenland, ons in om u zo goed mogelijk te verzorgen in de eigen omgeving. Voor ons is thuiszorg meer dan alleen handelingen, wij zetten de persoon en de familie centraal en passen onze zorg altijd aan. Indien nodig overleggen we met de arts en andere zorgverstrekkers.

Onze diensten

Wij kunnen u helpen met de dagelijkse hygiëne zoals wassen en aankleden. Daarnaast kunnen we ook verpleegkundige handelingen uitvoeren zoals inspuitingen verzorgen, wonden verzorgen, diabetes opvolgen, stomazorg, sonderen en medicatie klaarzetten. U kunt ook bij ons terecht voor palliatieve zorg, gezondheidszorg en port a cath.

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar en zorgen voor een menselijke service.

Thuisverpleging Pajottenland

Bosstraat 25
Heikruis

Website: www.thuisverplegingpajottenland.be

Zoekwoorden: Thuisverpleging Pajottenland, Thuisverpleging Gooik, Thuisverpleging Galmaarden, Thuisverpleging Lennik, Thuisverpleging Pepingen, Linda Cornelis Thuisverpleging
Rubrieken: Thuiszorg, Thuisverpleging

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.