Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Thuisverpleegkundige Nancy Verbergt biedt kwalitatieve thuisverpleging en meer in Torhout

Bent u op zoek naar een professional met hart voor de zorg en woont u in de regio Torhout, Ruddervoorde of Lichtervelde? Zoek dan niet verder en neem contact op met Thuisverpleegkundige Nancy Verbergt. Met haar jarenlange ervaring in de thuisverpleging heeft zij reeds vele zorgtaken uitgevoerd en overgenomen en geleerd om mensen aan te voelen. Zo biedt zij steeds de meest passende verpleging voor elk individu. Bij haar kunt u terecht voor hygiënische zorg, palliatieve zorg, wondverzorging, verpleging aan huis en nog veel meer.

Thuisverpleging in Torhout, Ruddervoorde en Lichtervelde

Warm contact, patiëntgerichte zorg en oog voor het gehele zorgsysteem staan hoog in het vaandel bij Thuisverpleegkundige Nancy Verbergt uit Torhout. Geen wonder dat velen u voorgingen en contact met haar hebben opgenomen om de zorg voor zichzelf of voor hun naasten aan haar over te laten. Een greep uit haar dienstenaanbod

  • Thuisverpleging
  • Hygiënische zorg
  • Palliatieve zorg
  • Wondverzorging
  • Verpleging
  • Verpleging aan huis

Verlicht en verzacht pijn voor een waardig afscheid

We hopen allemaal dat het aan ons en onze naasten voorbij gaat, maar soms worden onze geliefden ongeneeslijk ziek. Een ziekte kan langzaam verlopen, maar het kan ook plotseling heel snel gaan. Iemand die niet meer kan genezen, kan nog wel een tijd met de ziekte leven, vaak is er dan wel extra zorg nodig, palliatieve zorg genoemd. Thuisverpleegkundige Nancy Verbergt uit Torhout heeft hier veel ervaring mee. Zij zet de zieke centraal en niets is haar teveel. In een kennismakingsgesprek kunt u wensen en voorkeuren met haar doornemen zodat zij de meest passende zorg kan bieden.

Hoogwaardige zorg in uw eigen vertrouwde omgeving

Thuisverpleging, de naam verraadt het al een beetje, is dezelfde kwaliteit zorg als u in een verzorgingstehuis of een ziekenhuis ontvangt, maar dan geleverd aan huis, in uw eigen vertrouwde omgeving. Thuisverpleegkundige Nancy Verbergt uit Torhout weet hoeveel extra waarde het geeft om in uw eigen bed, met uw eigen spullen om uw heen, verzorgd te worden. Daarom biedt zij diverse diensten aan bij patiënten aan huis. Bij haar is heel veel mogelijk, ze is zeer flexibel en stemt haar werkzaamheden graag op u af. Zo kunt u er vanuit gaan dat u de juiste aandacht krijgt.

Heeft u vragen of wilt u een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact op met Thuisverpleegkundige Nancy Verbergt. U kunt ook het contactformulier invullen.

Thuisvrepleging Torhout, West-Vlaanderen

Zoekwoorden: Thuisverpleging, Hygiënische zorg, Palliatieve zorg, Wondverzorging, Verpleging, Verpleging aan huis
Rubrieken: Thuiszorg, Thuisverpleging

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.