Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Bodyspeech, Eeklo

Bodyspeech heeft een passie om mensen te helpen en te begeleiden op hun levensweg. Ik heb jarenlang ervaring opgedaan in de bedrijfswereld voordat ik besloot om via coaching mensen bepaalde inzichten te geven. Ik zorg altijd voor een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak. Neem gerust contact op wanneer je op zoek bent naar nieuw werk, een carrièreswitch overweegt of een burn-out wil vermijden.

Wat kan ik voor je doen?

Voor jezelf

Persoonlijkheidsanalyse: Bij dit consult krijgt u inzicht in uw sterke kanten en uw valkuilen. We brengen uw persoonlijkheid en karakter in beeld. Hierbij maken we ook gebruik van uiterlijke kenmerken zoals gelaat, schedel en lichaam

Loopbaanbegeleiding en talentcoaching: We analyseren uw persoonlijkheid en brengen uw passies en kwaliteiten in kaart. Daarna kijken we naar uw toekomstbeeld en onderzoeken we uw drijfveren. Tot slot maken we een persoonlijk ontwikkelplan.

Stress en burn-out preventie: Sta je onder veel druk en voel je je uitgeput? Ik kan met jou op zoek gaan naar de oorzaken. Vervolgens kijken we naar je valkuilen en krijg je de handvaten om deze om te buigen.

Voor bedrijven

Loopbaanbegeleiding: Hoe zien uw werknemers hun ontwikkelingen? Bij loopbaanbegeleiding bekijken we de persoonlijkheid van uw werknemers, kijken we naar de arbeidstevredenheid en bepalen we de loopbaanankers. Zo komt u te weten waar en hoe uw werknemers het beste functioneren.

Coaching
: Wanneer er veel veranderingen of nieuwe uitdagingen binnen het bedrijf zijn, kan het een goed idee zijn om met een coachingtraject te werken. We werken individueel met de werknemers en werken samen met ze naar oplossingen toe. Zo kan de werknemer verder groeien.

Outplacement
: Het is altijd lastig wanneer je een werknemer moet laten gaan. Wij kunnen de ex-werknemer begeleiden bij het vinden van een nieuwe baan of oriënteren in een nieuwe richting.

Opleidingen

Bodyspeech organiseert regelmatig workshops en opleidingen op het gebied van lichaamstaal, psycognomie en psycho-physiognomie.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op. Wij hebben twee locaties één in Eeklo en één in Rotselaar.

Bodyspeech, Eeklo

Bodyspeech

Molenstraat 178
Eeklo

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Therapeut, Coaching, Burn-out coaching, Loopbaancoaching, Karakteranalyse, Persoonlijkheidsanalyse, Gesprekstherapie, Gezinstherapie, Rouwverwerking, Lichaamsstaalopleiding
Rubrieken: Therapeuten

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.