Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

D-Drive uit Affligem Vlaams-Brabant, voor professioneel taxivervoer op maat

D-Drive is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in luchthaven transport en personenvervoer. U wordt ter plaatse gebracht en afgehaald, 24u op 24u. Geen parking problemen aan de luchthaven, geen vandalisme of diefstal van uw wagen, geen treinen die niet rijden, het kan maar zo gemakkelijk zijn. U kunt onder andere terecht voor taxivervoer, privé vervoer, luchthaven taxi, airportservices, luchthaven transport, groepsvervoer, taxi 8 personen en expressdienst voor collivervoer. U kunt rekenen op taxivervoer op maat. Of het nu gaat om airport taxi of zakelijk vervoer: de taxi in de buurt van het beste taxibedrijf D-Drive staat voor u klaar.

Ruime dienstverlening in Vlaams-Brabant en daarbuiten

U kunt keer op keer rekenen op taxivervoer van D-Drive. Altijd met een professionele chauffeur. Wat uw wensen ook zijn, het ruime dienstenpakket van het beste taxibedrijf D-Drive zorgt voor een oplossing. U kunt onder andere terecht voor:

  • Taxi in de buurt
  • Personenvervoer
  • Privé vervoer
  • Luchthaven taxi
  • Airport taxi
  • Groepsvervoer, taxi 8 personen
  • Expressdienst voor collivervoer 
  • Luchthaven transport, met uitstekende airportservices

Uitstekende service op maat in Affligem

Bij D-Drive uit Affligem kunt u steeds rekenen op kwaliteit en service op maat. Het taxibedrijf is opgericht in 2015 door David Van Ginderdeuren en Vicky Asselman. Dit dynamische koppel heeft een passie voor vervoer en zorgt graag dat klanten veilig en tijdig op hun punt van bestemming aankomen. Klantenservice staat hoog in het vaandel bij  D-Drive: zij zorgen dat de klant zich altijd op zijn of haar gemak voelt en gaan speciale verzoeken niet uit de weg. U kunt steeds rekenen op discretie, stiptheid en nette voertuigen.

Van privé vervoer tot airportservices

Het taxibedrijf staat voor zowel particulieren als bedrijven klaar om in alle discretie, specifieke vervoersopdrachten uit te voeren. U kunt rekenen op een prima klantenservice. Of u nu het bedrijf inschakelt voor groepsvervoer of luchthavenvervoer: u kunt rekenen op kwaliteit. Een portie stress zal van uw schouders vallen wanneer u kiest voor een professioneel taxivervoer. U hoeft zich niet meer te focussen op de reis. Kiest u voor luchthaven vervoer? Dan kan de voorpret beginnen wanneer u uw voordeur dichttrekt. Geen stress meer over de route, files of parkeren.

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u het bedrijf een bericht sturen via het contactformulier.

Taxivervoer Affligem, Vlaams-Brabant

Personenvervoer - D-Drive, Affligem

D-Drive

Vogelzangstraat 16
Affligem

D-Drive in Google

Website: www.d-drive.be

Zoekwoorden: Taxivervoer, Personenvervoer, Privé vervoer, Luchthaven taxi, Airport taxi, Taxi in de buurt, taxi 8 personen, Airportservices, Luchthaven transport, Beste taxibedrijf
Rubrieken: Personenvervoer, Taxi's en taxibedrijven

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.