Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Professionele tapijtreiniging laat u uitvoeren door Poros Tapijtreiniging in Berlaar Antwerpen

Op zoek naar dé specialist in professionele tapijtenreiniging? Poros Tapijtreiniging in Berlaar laat geen vlek onberoerd! Voor het onderhoud van uw tapijt gaan zij microscopisch diep. Bij Poros Tapijtreiniging kiest u voor ervaring en gemak. Zo komen zij het vloerkleed bij u thuis ophalen én terugbrengen. Binnen zeven dagen kunt u uw vers gewassen tapijt opnieuw uitrollen. Voor vaste tapijten komen zij graag ter plaatse met een dieptereiniger. Deze specialist staat klaar voor tapijtreiniging, zetelreiniging, tapijten laten reinigen, rolgordijnen reiniging, rolgordijnen laten reinigen, professionele tapijtreiniging en dieptereiniging zetels. 

Professionele tapijtreiniging van Antwerpen tot Gent

Van Oosterse vloerkleden tot tapis-plain, geen tapijt is te groot of te delicaat voor deze reinigingsprofessional. Zij beschikken in het atelier over tal van gespecialiseerde reinigingstoestellen en schakelen moeiteloos tussen behandelingswijzen op maat. Het werkgebied van Poros Tapijtreiniging is groot van Antwerpen tot aan Gent. Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep op de services van Poros doen, het resultaat is altijd verbluffend goed. Wilt u ook uw tapijt professioneel gereinigd hebben? Neem dan contact op met deze specialisten en bespreek uw wensen en uw tapijt. 

Tapijten onderhouden? Vraag het de specialist uit Berlaar

Tapijten geven uw interieur extra cachet en kriebelen aangenaam onder uw voeten. Maar wist u dat een tapijt ook één van de grootste stofhaarden in huis is? Groezelige beestjes als huisstofmijt laten zich niet makkelijk vangen door stofzuigers. Daarom is periodiek uw tapijt laten reinigen door een professional zeker geen overbodige luxe. Ook als u allergisch bent voor honden, katten of schimmels, is een dieptereiniging van uw vloerkleed aangeraden. Een Oosters tapijt schoonmaken vraagt bovendien om een delicatere aanpak. Bij Poros hebben zij ruime ervaring met het reinigen van Perzische tapijten, handgeknoopte tapijten en tal van andere soorten tapijten. Zij halen graag uw vloerkleed op voor een grondige schoonmaakbeurt en leveren het binnen de week opnieuw netjes af.

De reinigingsservices op een rij voor regio Antwerpen

Wilt u een dieptereiniging van uw vloerbekleding of tapis-plain laten uitvoeren in Antwerpen, Gent of Brussel? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak voor:

  • Tapijtreiniging
  • Zetelreiniging
  • Tapijten laten reinigen
  • Rolgordijnen reiniging
  • Rolgordijnen laten reinigen
  • Professionele tapijtreiniging
  • Dieptereiniging zetels

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Professionele tapijtreiniging - Poros Tapijtreiniging, Berlaar

Professionele tapijtreiniging - Poros Tapijtreiniging, Berlaar

Poros Tapijtreiniging

Stationsstraat 107
Berlaar

Poros Tapijtreiniging in Google

E-mail: info@tapijtlatenreinigen.be
Website: www.porostapijtreiniging.be
Website: www.tapijtlatenreinigen.be

Zoekwoorden: Tapijtreiniging, Zetelreiniging, Tapijten laten reinigen, Rolgordijnen reiniging, Rolgordijnen laten reinigen, Professionele tapijtreiniging, ervaren tapijtreiniger in Antwerpen, tapijtreinigng-, schoonmaakbedrijf
Rubrieken: Schoonmaakbedrijven, Tapijtreiniging, Schoonmaakbedrijf

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.