KDS Dakwerken Dario Siciliano, Rottem

Bent u op zoek naar een bedjif voor al uw dakwerken? Dan bent u bij ons van KDS Dakwerken Dario Siciliano uit Rottem aan het juiste adres! Wij werken aan ieder dak met veel zorg en uiterste precisie. Van kleine tot grote projecten van A tot Z. Bij ons kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de verschillende diensten zoals: platte daken, timmerwerken en zelfs spitse daken kunnen wij voor u maken. Moeten de dakpannen vervangen worden? Moet er iets hersteld worden op het dak? Geen nood! Wij gaan met veel plezier het dak voor u op en verhelpen uw probleem met gemak. Kies voor zekerheid, kies voor KDS Dakwerken Dario Siciliano uit Rottem.

Werkzaamheden KDS Dakwerken Dario Siciliano

 

  • Uw dak van A tot Z: U kunt bij ons niet alleen voor uw dakwerken terecht maar ook voor al uw timmerwerken en het plaatsen van goten en bekleden van de oversteek bent u bij ons aan het juiste adres!

  • Platte daken: Wij zijn gespecialiseerd in platte daken. Als specialist in platte daken, herstellen, plaatsen of renoveren we ook uw plat dak. U kiest tussen EPDM (Firestone, Restrix), pvc of roofing.

  • Spitse daken: Ook voor spitse daken mag u rekenen op KDS dakwerken. Wij renoveren en herstellen alle spitse daken.

Wenst u nog aanvullende informatie of wenst u een afspraak te maken? Neem dan vandaaag nog contact met ons op!

KDS Dakwerken Dario Siciliano

KDS Dakwerken Dario Siciliano

Kanaalstraat 14
RottemWebsite:


Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Dakwerken, Dakherstellingen, Lood en zinkwerken, Dakrenovatie, Platte daken, Roofingswerken, Splitse daken, Plaatsen van veluxdakramen
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.