Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

RW Schilder & Decoratiewerken uit Beerse voor een nieuwe look van uw huis of gebouw

Bent u op zoek naar een schilder die kwaliteit levert voor een redelijke prijs? Dan bent u bij Rob Wouters van RW Schilder- & Decoratiewerken uit Beerse aan het juiste adres voor al uw professionele schilderwerken. Met meer dan 25 jaar ervaring in zijn vakgebied weet Rob hoe hij kwaliteit kan garanderen. Als zelfwerkende patroon staat hij dagelijks op de werf en worden alle werken door hem zelf uitgevoerd, van A tot Z. Van speciale verftechnieken tot behangwerken, het schilderen van nieuwbouwwoningen, het plaatsen van mouluren, het plaatsen van glasvezelbehang, vliesbehang plaatsen, het schilderen van kantoorpanden, keukens schilderen, binnenschilderwerken en buitenschilderwerken. Van de vrijblijvende prijsofferte tot de oplevering van de schilderwerken is hij uw aanspreekpunt.

Professioneel werk binnen afgesproken termijn

Alle schilderwerken, zowel binnen als buiten, worden vakkundig uitgevoerd. Woningen, villa’s en appartementen worden volledig geschilderd. Niet enkel bestaande woningen, die na vele jaren een nieuwe verflaag nodig hebben. Ook nieuwbouwwoningen, kantoren, praktijkruimtes of bedrijven worden professioneel geschilderd en binnen de afgesproken termijn opgeleverd. Ook voor het schilderen van enkele kamers zoals keuken, living of de bovenverdieping kan u bij RW Schilder- & Decoratiewerken goed terecht.

Uw droominterieur wordt werkelijkheid

Naast schilderwerken voert Rob ook decoratiewerken uit: lakwerken, behangen, vliesbehang of glasvezelbehang, en het plaatsen van mouluren. Vliesbehang en glasvezelbehang worden geplaatst als perfecte ondergrond om te schilderen. Met al deze decoratietechnieken tovert RW Schilder- & Decoratiewerken de binnenruimte van uw woning om tot een droominterieur, speciaal op maat. Wilt u meer weten over de uitgebreide decoratie mogelijkheden, bel dan Rob voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een project is nooit te groot of te klein

Om het beste resultaat te kunnen leveren, werkt Rob enkel met kwaliteitsvolle materialen. De beste gereedschappen, gekoppeld aan meer dan 25 jaar ervaring staan garant voor een perfecte afwerking van alle schilderwerken. Voor Rob is geen enkel schilder- of decoratiewerk te groot of te klein. Hij luistert goed naar uw wensen en noden, voor hij met een gratis offerte komt. Ook tijdens de uitvoering van uw project staat hij open voor aanwijzingen als het gaat om de details. Het resultaat zal u verrassen en u gaat jarenlang genieten van uw droomintereur.

Contacteer Rob Wouters van RW Schilder- & Decoratiewerken voor een afspraak of een offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

RW Schilder en decoratiewerken BVBA, Beerse

RW Schilder en decoratiewerken BVBA

Beekakkersstraat 27
Beerse

RW Schilder en decoratiewerken BVBA in Google

Website: www.rwschilderwerken.be

Zoekwoorden: Speciale verftechnieken, Schilderen van nieuwbouwwoningen, Plaatsen van mouluren, Plaatsen van glasvezelbehang, Vliesbehang plaatsen, Schilderen van kantoorpanden, Professionele schilderwerken, Keukens schilderen, Binnenschilder, Buitenschilder
Rubrieken: Behangwerken, Schilder, Schilderwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.