Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Taxidermie is een specialisme, kom daarom naar de expert Faunatic in Balen Antwerpen

Bent u op zoek naar een taxidermist? Dan is er voor de groot regio Antwerpen maar één adres, Faunatic in Balen. Voor het opzetten en prepareren van skeletten van dieren, schedels van dieren en dierlijke preparaten heeft u taxidermie nodig. U kunt bij Faunatic bijvoorbeeld huiden van dieren gebruiken als huisdecoratie, maar ook gebruik maken van reconstructie van dierlijke skeletten, natuurgetrouwe preparaten en exotische dieren opzetten. Deze expert is gespecialiseerd in preparaties.

Taxidermie - Faunatic, Balen

Taxidermie een vak apart

Taxidermie is het opzetten van gestorven dieren of andere producten uit de flora en fauna. Er wordt bij Faunatic alleen verkocht als dieren door de jacht zijn gestorven of een natuurlijke dood zijn gestorven. Van alle dieren kan en moet de legaliteit van worden aangetoond. De jacht wil niet zeggen dat er gestroopt wordt op dieren, maar dat deze wegens overlast of over populatie worden afgeschoten. Vaak wordt het vlees gegeten en de huid is dan afval. Faunatic zorgt ervoor dat deze huid niet wordt weggegooid, maar wordt gebruikt voor een mooi opgezet dier of ter decoratie van uw huis.

Exotische dieren opzetten

Bij Faunatic worden er ook geregeld exotische dieren opgezet. Deze dieren mogen niet afgeschoten worden, dit is erg goed geregeld. Al deze dieren bevatten een Cites papier. Dit is een soort paspoort van het dier en geldt voor levende en dode dieren. De Cites regeling is sinds 2016 door 183 landen ondertekend en dit wordt streng gehandhaafd. Wilde dieren krijgen dan ook geen Cites papieren, alleen dieren van dierentuinen of kwekers krijgen deze papieren. Dit wil zeggen dat stropen niet mogelijk is. Deze prachtige dieren kunnen na hun dood een mooie plek krijgen in uw decoratie en u kunt genieten van de pracht van deze mooie dieren. 

De services van Faunatic 

Faunatic is een erkende specialist in taxidermie, gespecialiseerd in vogels, kleine zoogdieren, exotische dieren en vogels en schedels. Neem een kijkje op de Facebook pagina en zie de prachtige resultaten. U kunt bij hen terecht voor:

  • Skeletten van dieren
  • Schedels van dieren
  • Dierlijke preparaten
  • Taxidermie
  • Huiden van dieren
  • Huisdecoratie
  • Reconstructie van dierlijke skeletten
  • Natuurgetrouwe preparaten
  • Exotische dieren opzetten
  • Gespecialiseerd in preparaties

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Taxidermie - Faunatic, Balen

Taxidermie - Faunatic, Balen

Faunatic

Schoorheide 33
Balen


Zoekwoorden: Skeletten van dieren, Schedels van dieren, Dierlijke preparaten, Taxidermie, Huiden van dieren, Huisdecoratie, Reconstructie van dierlijke skeletten, Natuurgetrouwe preparaten, Exotische dieren opzetten, Gespecialiseerd in preparaties
Rubrieken: Opzetters van dieren en vogels, Taxidermist

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.