Cuvelier Joeri, Brasschaat

Op zoek naar een dakdekker in de regio Antwerpen? Dan kunt u een beroep doen op Cuvelier Joeri. Cuvelier Joeri is een dynamische onderneming onder de leiding van zaakvoerder Joeri Cuvelier een ervaren vakman met al jarenlange expertise in de branche. Voornamelijk gespecialiseerd in dakwerken, loodgieterij en badkamerrenovaties. Dankzij een uitgebreide ervaring bieden we een brede waaier aan diensten voor uw nieuwbouwwoning of renovatieproject.

Loodgieterij

Voor een totaalaanbod aan diensten voor de centrale verwarming op gas. U kunt denken aan het volledige plaatsen en het installeren van de CV-ketel met de daarbij behorende radiatoren tot het herstellen en reparaties hiervan. U kunt tevens op ons rekenen voor het verplichte tweejaarlijkse onderhoud van uw centrale verwarming. Dit wordt altijd conform de veiligheidsnormen en voorgeschreven regelgeving gehanteerd.

Gevelbekleding

Gevelbekleding geeft niet alleen een prachtig effect aan uw woning maar het biedt ook een optimale bescherming tegen weersinvloeden. Op deze manier verhoogt u ook de duurzaamheid van uw gevel. U kunt kiezen uit verschillende soorten, stijlen en uitvoering. Bent u fan van een authentieke look? Dan kunt u kiezen voor een gevelbekleding met leien of sidings. Gevelbekleding is in diverse kleuren te verkrijgen, van houten gevelbekleding tot steeldeck en trespa voor diegene die houden van een hedendaagse stijl.

Dakwerken

Bij een moderne woning is een plat dak ideaal vanwege de hedendaagse en trendy uitstraling. Dankzij onze jarenlange expertise en ervaring zorgen we voor de volledige plaatsing van uw plat dak in EPDM. Ook voor herstellingen of reparaties aan uw dak kunt u op ons rekenen. EPDM is een hoogwaardig dakbedekking vervaardigd uit rubber. Het is een elastisch materiaal die relaties gemakkelijk te plaatsen is. Het is een milieuvriendelijke en brandveilige materiaal die tevens tegen extreme weersinvloeden bestendig is. 

Wenst u meer informatie over onze diensten of wilt u direct een afspraak plannen dan kunt u contact opnemen. 

Dakwerken, Sanitair - artikelen, installatie en onderhoud, Dakisolatie, Dakrenovatie, Karweiwerken, Sanitair, Loodgieter, Loodgieterij, Badkamerrenovatie en Verbouwingswerken in Brasschaat, Antwerpen.

 

 

Cuvelier Joeri

Veldstraat 283
BrasschaatWebsite:


Zoekwoorden: Dakisolatie, Dakrenovatie, Karweiwerken, Sanitair, Loodgieter, Loodgieterij, Badkamerrenovatie, Verbouwingswerken
Categorieën: Dakwerken, Sanitair - artikelen, installatie en onderhoud

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.