FC-D, Kortrijk

Bent u op zoek naar een vakbekwame dakwerker? Dan bent u bij FC-D uit Kortrijk aan het juiste adres! De door Frederik Cauwels opgerichte dakwerken éénmanszaak FC-D was al op zeer jonge leeftijd gefascineerd door de ambacht van dakwerken. Op de leeftijd van 15 jaar begon meneer Cauwels in de leer van dakwerken en vanaf dat moment heeft hij zich enorm in dakwerken verdiept. Iedere keer weer denkt hij met u mee om voor al zijn klanten met een passende oplossing te komen.

Werkzaamheden FC-D

  • Dakwerken: De basis is toch wel een goed dak boven u hoofd hebben. Het moet water- en wind dicht zijn maar ook ventilerend werken. Omdat het immers ook een groot deel van uw woning is heeft het dak ook een bepaalde esthetische waarde. In grote mate is het dak van uw woning ook bepalend voor de waarde van uw woning. Vertrouw daarom uw vakman van FC-D in Kortijk toe aan al uw dakwerken. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuw als renovatie bouw van: Hellende daken, Staande naad, Platte daken in epdm, zink of koper, Goten in epdm, zink of koper en zelfs het bekleden van gevels met leien of rockpanel. Ook voor het plaatsen van de volgende diensten kunt u uiteraard bij FC-D terecht: dakramen, dak doorvoeren, hemelwaterafvoeren in zink of koper.

  • Isolatie: Tegenwoordig loont het nu meer dan ooit om uw dak te laten isoleren door de steeds maar stijgende energieprijzen. Een goed geïsoleerd dak kan u zelf €500 per jaar besparen. Ook kunt u door een erkend vakman van een dubbele premie genieten bij uw energieleverancier en tot zelfs wel 30% belastingvoordeel. Plaatsing vanaf €5/m² (prjis isolatie niet inbegrepen)

Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Schroom niet en neem vandaag nog contact op met FC-D in Kortrijk!


FC-D

Izegemsestraat 171
KortrijkWebsite:


Zoekwoorden: Platte daken, Hellende daken, Roofingwerken, Plaatsen van veluxdakramen, EPDM, Dakisolatie
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.