Roofix BVBA, Lokeren

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in algemene dakwerken en naadloze aluminium dakgoten? Dan bent u bij Roofix bvba aan het juiste adres. Wij zijn een geregistreerd aannemersbedrijf gevestigd in Lokeren en Waasmunster (Oost-Vlaanderen). Met meer dan 30 jaar ervaring weet u dat u bij ons verzekerd bent van vakmanschap. Bovendien kunt u rekenen op een perfect prijs-kwaliteitsverhouding. Benieuwd naar ons werk? Kijk dan eens bij onze realisaties op de website.

Dakwerken

Voor welke dakwerken kunt u bij ons terecht?

  • Platte daken: Voor een plat dak kunt u kiezen uit een plat dak in EPDM rubber of in asfalt. Beide producten hebben zo hun voordelen. Wij adviseren u graag!
  • Hellende daken: Deze plaatsen wij voor zowel renovatie als nieuwbouw. Samen bepalen we de best passende dakbedekking voor uw woning of huis.
  • Naadloze aluminium dakgoten: Deze dakgoten zijn zowel bedoeld voor de woningbouw als contructiebouw. U heeft de keuze uit verschillende kleuren.
  • Zinken en koperen dakgoten: Wij bepalen het model van de zinken of koperen dakgoten op basis van uw huis. Roofix BVBA soldeert en zaagt alles ter plekke. U kunt dus wel spreken over dakgoten op maat!
Meer informatie over onze dakwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Roofix bvba

Weehaagstraat 54
LokerenWebsite:


Zoekwoorden: Zinkwerken, Naadloze Aluminium Dakgoten, Platte daken, Hellende daken, Epdm, Roofing, Koperwerken
Categorieën: Dakwerken, Dakenreparaties, Dak- en zinkwerken, Dakreparaties, Dakgoten

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.